baby_andmom Yumakk normalde kesenin içinde bebek falan görmem gerekiyor ve adetim normalde vaktin de gelir di gelmeyince beta verdim 8 çıktı normalde 1000 lerde falan olması lazım adet gecikince 1 hafta sonra
yazisiltisi sedaantepli regl oldum gibi zaten hissediyorum akıntıdan 18 aylık bir oğlum var , yaşım 25 belki ilerleyen zamanlarda yine düşünürüz
sedaantepli yazisiltisi henüz regl olmadım. Bakalım bekliyorum. 23/24 te de olmaz isem kan veririm zaten.
tugcebaby1 4+5 im şuan doktor kontolumuz salı günü inşallah herşey güzek geçer hafif bulantılarım var ilk gebelıgımde cok bulantılıydı allahım inşallah bunda olmaz oğljm küçük ilgi bekliyor
sedaantepli Hayırlı olsun gebeliğin kesin olarak kanda kaç haftalıkta ve değerde öğrendiniz acaba bide kaç gün gecikti adetiniz ? Şuan benimde gecikmem varda.
Yumakk sedaantepli gecilmem yoktu aslında regl olmam gereken gün erken gebelik testi silik çıkınca kan vermiştim döngüm 22-24 gündü 22 günlüktü
sedaantepli leosion bende de bel ağrısı var kasık ağrısı midem ekşiyor gibi ara oluyor ufak tefek bu sabahta test yaptım çok hafif silik gördüm. Gecikme devam ederse testleri tekrarlarım. Kanda veririm Haftaya.
Zeysel76-05 sinem232 benimde ikinci gebelik 4+2 alt kısımda aşırı bir basınç gibi bir ağırlık hissediyorum sanki birde sadece uyku modundayim. İlk gebelikte uyku asla yoktu bende 😀
leosion sedaantepli evet bencede biraz bekle ben çok hızlı davranıp hemen kan testi vardım çok çok çok erken yakalım 2 günde bir beta vermekte sabır işi 😂