senatolgi yıkanabilir alt açmaları ben hiç kullanamadım. Bana pratik ve steril gelmedi onun yerine tek kullanımlık olanlardan aldım daha rahat ettim. Ana kucagı olmazsa olmaz. Bebek pamuğu sadece ilk ayda kullandım. Ağzını vs silmek için agız mendili çokça kullandım. Öyle cok uzun bi listem yok benim ilk bebeme de almadım şimdi de almayı düşünmüyorum rahat kullandıklarımdan devam edicem. Bebek için sadece pamuklu kıyafet aldım. Polar sadece dısarı cıkarken giydirdiğim tulumdur. İnce ama katman katman giydirmek daha iyi oluyor sıcaklayınca da kat kat cıkartıyorsunuz zaten. Çünkü cocuk vucut sıcaklıgını ayarlayamıyor kadife veya polar giyerse gereksiz terleyebiliyor. Penye veya kapitone yelekler can kurtarıcı. Yorgan yastık zaten kullanılmıyor o yuzden nevresimde almadım ben. 1 tane lastikli almıstım park yatagına göre. Cok bi listeye gerek yok aslında cocuk dogunca ihtiyaca göre alınır zamanla zaten tecrübeleniyosun. Tırnak makası ilk zamanlar kullanamadım törpüyle ilerledim. Eldiven 1 çift kullandım takımın içinden çıkanı.