happyhappy___ ipeksakarya bende bi uzun tulum zıbın ve battaniye aldım bitane ama bian önce alışverişi yapmak ıstıyorum .ne yazıkki kışlıkların çıkmasına daha var🫤
ipeksakarya happyhappy___ kuzum benim çoğu ana gerekli şeyler oğullarımdan kalma var olduğu için pek kasmıyorum 🤭 senin ilk yavrun ilk heveslerin alışveriş yapmak istemek en doğal hakkın tabiki içinden geldiği gibi gerekli olanları yavaş yavaş al tabiki 🥹 benim sadece süsüm eksikti oda geleceğine göre tamamlanıcaz 🥰🌸🌸
happyhappy___ ipeksakarya Ay nasıl anlatsam içimde çok farklı bi telaş var sanki alışverişi aradan çıkarsam hemen zaman gecicek de oğlumla hemen ardına tamamlanıcaz gibi 🥹Allah gerçekten kimsenin kucağını boş bırakmasın bizede kolay bir doğum nasip etsin inşallah .artık dualarımdasınız 💕
ipeksakarya happyhappy___ Ah analık çok farklı bir duygu 🥹 rabbim sağlıcakla hayırlısıyla kolaylıkla vakti saatinde kucağımıza almayı nasip eylesin rabbim isteyen herkese nasip etsin bekleyenlerede kolaylıklar versin şu sıcaklarda 🫠 çok sağol canım allah dualarımızı kabul buyursun. 🥰
demetaa 22+2 oldukkk, bugün kontrolümüz vardı, her şey yolunda şükür, doktorum 3 hafta sonra aç gel şeker yüklemesi testini yapalım dedi