narin256_ Kizlar doktor bana zatiflama iğnesi yazdi yatin başlicam hafta da bir ama iki ay sonra kontorole gel dedi iki ay geçmi sizce
hanega narin256_ hangi ilaç bende kullanıyorum benim ilacım 5 haftada bitiyor bittikten sonra gel dedi
hanega narin256_ benimde ilk 2 hafta yarım doz sonrasında tam doz kullanıcaksın dedi 5 haftada bitiyor yanlış anlamış olmayasın sana nasıl kullanacaksın dedi
narin256_ hanega 2 hafta 18 tık” “3 hafta 36 tık” “3 hafta 50 tık” “4 hafta 72 tık” Bana böyle bir kağit yazdi
hanega narin256_ sizin dedavi planınız farklı benim ilk 2 hafta 36 tık sonra tam tur sizin tedavi planınız 2 ayda bitiyordur hesaplamıştır
narin256_ hanega benim kilom 76 bana kilo için değil aslinda insülün direnci varmiş biranda şekerim çok yükselip biranda çok kötümdüşüyor bayilicak gibi oluyorum elerin titriyo gözlerim karariyo oyüzden verdim dedi ben korkuyorum kanse yapar diyorlar
hanega narin256_ valla o konuda bişe demicem ama ben doktoruma güvendim benim kilom yüksekti bu şekilde yaşamak bana sağlık yönünden daha çok zarar veriyordu