Bsraao Kızlar ne kadar süre karından vuruldunuz merak biz 21 haftalığız hala karından vuruyoruz kola gecmelimiyim
Baahaar Bsraao 32 haftalık olacağım bir kaç güne hala göbekten vuruyordum ama 4 gündür koldan vuruyorum göbeğim morardı sertlik var o yüzden kola geçtim
Esraaaaay Bsraao Göbekten vuruyorum ben koldan çok acıyor yaa hala devam ediyorum37+1 olduk doğuma bir hafta kala kesicez galiba
zehraclk0 Bsraao 37 ye kadar, şimdi ikinciye hamileyim bunda da 37ye kadar nasip olursa vurulacagim. İlkinde vuran biri vardı hep koldan vuruldum ama bunda kendim göbekten vuruyorum hâlâ 21+5 olduk
tamaygunturk Ben 12+4 teyim doktorum 36. Haftaya kadar kan sulandırıcı iğneye devam etmem gerektiğini söyledi, istersen bacağın üst kısımdan dış tarafına doğru da iğne vurabilirsin, göbekte çok kanamam olduğu için bacaktan devam ediyorum
Ayse3695 Bsraao kan tehlıllerınde mı gerek olduğu anlaşılıyor pekı bana ıkı hamileliğimde de Hıc verılmedı doğumdan sonra da verılmedı
linamom2 Bsraao Bende de heterezigot mthr ikisi de fakat sorun değil dediler ilaç kan sulandırıcı veya iğne vermediler ben kendim başladım kan sulandırıcıya 1 kaybım var sizin değeriniz nedir
Esraaaaay Bsraao gergin oluyor ama yan taraflara vuruyorum karnımın altında yumuşak eti olan yere yemek yedikten sonra hiç vuramiyorum baya sonra vuruyorum artık kolda çok acıyor yaa
tamaygunturk Valla bende göbek gergin olduğu için hem morluk hem kanama oluyo o yüzden bacaktan yapıyorum ama tercih meselesi
Esraaaaay tamaygunturk bana bacaktan uygun görmediler ya sordumdaa kol yada göbek dediler bende her ikisinden vuruldum ama göbek daha iyi
hly_clk Ben 15 haftalığım göbekten vuruluyorum ama çok yoruldum valla şimdiden sağlıkla alalım bebişlerimizi kucağımıza inşallah
sudee13 hly_clk bende 9 haftalıkken başladım şuan 11 haftayım şimdiden yoruldum dvt var sol bacağımda
1313Meryem Haftadayız biz 5. Haftadan başladık halen de göbekten vuruluyorum doktorum göbek daha etkili dedi
esenn1355 Valla ben 33 haftaya girdim ama doktorum doğuma kadar kullan dedi en başından beri koldan yapıyorum başlarda morarma oluyordu ama ilacı yavaş yavaş sıkınca morarma olmuyor artık
sudee13 esenn1355 bende hep koldan ilerliyorum bacağımda damar tıkanıklığı var korkuyorum karından da korkuyorum buz uyguluyorum gün içinde
esenn1355 1313Meryem olabilir iğneyi batır ilacı yavaş yavaş sık bende morarma bu şekilde kesildi yani kendin yap bide başkası yapınca yine hızlı sıkıyor ve morarma oluyor