beyzaannecim 8 haftalıktım ultrasonda 7+3 çıktı normalde adetimle uyumlu devam ediyordu özelde kontrole gidiyorum ama devlete gittiğimde 7+3 dedi tedirgin oldum
idilemir beyzaannecim canım bişe olmaz Allahın izniyle ilk doktora gittiğimde geç döllenme dedi 4 5 gün geride dedi bugün gittim 12+6 idim doktor 13+4 sın adet tarine uyumlu 4 5 gün oynamalar olabilir normal dedi
zuzu_59 beyzaannecim cihazdan cihaza hatta doktorun ölçümüne göre değişebiliyor. Ben de yaşadım yarın 14.haftada olacağım ve şu ana kadar bir sorun olmadı, siz de merak etmeyin
Eboz beyzaannecim Korkmayın ilerleyen zamanda yakalıyor haftasini Ben 12 hafta olmam gerekirken ultrasonda 9 haftalık çıkıyordum regl tarihimi değiştirdi bebekte ileride duzeltiyor kendini zaten
pembeniz Bu haftalarda normal ya bende 6+1de girdim 6+2 çıktı 7+0da girdim aynı gün iki ayrı ultrasonda birinde 7+3 birinde 6+6 çıktı henüz küçük olduğu için tam hizalayamıyorlar ölçümü
asd123as @beyzaannecim devlet hastanesindeki ultrason aletleri özeldekiler gibi iyi değil özelde ne dedilerse öyle umut et, benimde bebeğin gününü alet ölçememeşti halbuki büyüktü