lylmls b07_ ben de 37+3 üm. Ben de anlayamayacağım diye çok korkuyorum. Nişan veya su gelse anlarım ama ağrıyı saptayabilir miyim bilmiyorum
allyslife b07_ yaşadığınız hiçbir deneyime benzemiyor, anlamamanız imkansız demişti doğuma hazırlık eğitiminde doktor🫠 bence stres yapmayıp akışa bırakmakta fayda var, o gelince elbet kendini hissettirecek🫠
Eboz b07_ emin.olun verdiği sancı baska anlıyor insan ne regl ne başka bacakdan giriyor bazen sırt buyuk tuvalet gelir gibi zaten o başlatan
1cey b07_ anlıyorsunuuz 😀 regl ağrıları gibi ağrılarla başlıyor doğum sancısı, dinlenmekle geçmeyen cinsten. Bu ağrı yayılıyor ama sürekli olmuyor aralıklı oluyor, yani anlarsınız mutlaka sancı bi anda sıklaşmıyor zaten🫶🏼
Minnos_23 Zamanı geldiğinde o size belli ediyor merak etmeyin 😊 herkeste farklı olabiliyor kimi sancıyı hissetmiyor ama nstde çıkabiliyor mesela kiminde nişandır sudur geliyor kiminde gelmiyor o hiç belli olmuyor ama emin olun bir şekilde size belli eder. Rabbim hayırlısıyla sağlıkla tek avazda kucağınıza almayı nasip etsin 🤲🏼
busrabaskal b07_ benim önce bacaklardan aşağı süzülen suyum geldi hiç durmaksızın çeşme misali.sancımda 1 saat sonra adet sancısıyla aynı ağrıda geldi 2cm açıklığım vardı