ayseglbry Lavin1027 endişe edicek bir durum yokmuş normalmiş benim ki canım nst de bağladı sıkıntı yok şükür
minigim038 sadecebirsoru benim de ilkim sezaryan buda sezaryan olacak. Arkadaşım sezaryan günü almıştı bebeği gününden 5 gün erken doğdu suyu gelmişti direk doğuma aldılar bi sıkıntı yaşamadı
sadecebirsoru minigim038 yaaa bugün gittim kontrole açılma yok ama yumuşama var her an herşey olabilir 1 hafta daha sabretse anca dedi ilaç verdi kontrole çağırdı yine haftaiçi
ayseglbry sadecebirsoru yumuşamayı nasıl anladı acaba alttan muane mi etti beni nstye bağladı sonrada ultrosonla baktı
sadecebirsoru minigim038 ilk gebeliğim de erkenden nişanım gelmişti onu da belirttim alttan da bakalım dedi o yüzden
minigim038 sadecebirsoru sağlıkla vaktinde doğarlar inşallah ama benimki 38′i beklemez gibi hissediyorum
aysekaran Lavin1027 35+5 bazen aşagı iniyor ama genelde kaburgalarım da keşke biraz aşagı inse yeminle nefes alamıyorum artık kac gundur de sancı çekiyorum 😬😬
allyslife Lavin1027 benim 30′da düştü, doktor doğumla alakası yok, bebek büyüdükçe rahim aşağı baskı yapıyor ve bebek de toplanmaya başlıyor ondan kaynaklı demişti. 33′teyim şu an.