Bebeginehasret Kizlar 33+3üm bebek kafasini.normal dogum pozisyonuna getirmis cok asagida zaten hissediyorum 2282 olmus 2300 bile olabilir dedi kilosu 46 cm boyu 33+6 ile uyumlu dedi nst de sancim yok ama doktor posizyondan dolayi erken dogum olabilir hergun nst eger sanci cikarsa ciger geliştirici vurucaz dedi korkuyorum kizlar kuveze girermi bebegim saglicakla dogarmi 10 15 gun daha dayansak insallah :(
Belinya Bebeginehasret canm benim kuzenim 34 haftalık ve 2400 kilo ile doğum yaptı çok şükür kuveze falan görmedi gayette saglikliydi korkma canm ciğer için iğne yaparlarsa hiiic bişey olmaz
Bebeginehasret Belinya yaa cok tesekur ederim canm sancim çıkmadığı icin yapmadi smdi bazi gebelerde ciger geliştirici kalp atisini yavaslata biliyo olabildiğince beklicez ama hergun nst diyor insallah bende saglikla dogururum canm
Belinya Bebeginehasret amin canm inşallah ama stres yapma sakin olmaya çalış streste çok etkiler seni.
031965 Canım benim 34te tam pozisyon almıştı ama doğmadı 37 bitecek sen sancın olmadığı sürece içini ferah tut. Doktorun ciğer geliştirici vs yapar 40 haftalık da doğsa küvöz riski oluyo garantisi yok maalesef. Stres yapmamak böyle durumlarda en önemli şey
Popmum Küvöze giredebilir girmeyedebilir korkmayın sadece nefesini güzel alsın diye sarılık tehlikesi olmasın diye önlem amaçlı alırlar en fazla. Artık büyük tehlikeyi atlatmış haftası kötü değil şimdi doğsa iki güne büyür 😊 26. Haftada doğan bebekler büyüyor olumlu bakın olur mu 😘
Tuna58 Bebeğin normal Doğum pozisyonunda olması cok normal değil mi ki makat geliş olunca sıkıntı değil mi zaten bu haftalarda ? Sancı yok suda sıkıntı yok niye telaşlandırmış doktor sizi anlamadım ben 🤷🏻♀️ Sonuçta bilmem kaç santim açıklıkla haftalarca bekleyenler varken bebek normal doğum pozisyonunda diye bir haftaya doğum demek biraz garip değil mi ? Ay doktor eleştirenlere de çok kızarım normalde koskoca doktor mu iyi bilecek biz mi diye ama bu biraz tuhaf geldi sağlıkçılar daha iyi bilir normal doğum pozisyonu benim anladığım şey değil mi acaba 🤷🏻♀️ Ayy sonuç olarak bence içini ferah tut şükür sancın yok açılman yok zamanını bekler Allah’ın izniyle 🙏