fundakc Bu arada cinsiyet tahmincileri çoğalmış son adeti mayıs olanlar hep kızmış merak ettim erkek olup adetleri mayıs olan var mı kaç mayıs
ayseeeeee1 fundakc mayıs 17 son burdada hep erkek dediler ama sonradan öğrenenler kız dfi bnde pazartesi nasipse gösterirse öğrenicem çok metak ediyorum tabiki öncelik saglıklı olması
ayaz215 fundakc bana burada 3 kişi kız bir kişi erkek demişti ama erkek oldu bir kişi doğru tahmin etti :)
fundakc ayseeeeee1 bende birine baktirmistim 17 mayissa son adet tarihin erkek dedi suanki tam haftanız nedir
ayseeeeee1 fundakc ya şöyle tarih olatak hatrladığım son adet 17 mayıs yani şuan 13+4ama doktora gttiğimde pazartesi 15+3olarak görüncek
fundakc ayseeeeee1 iyi bakalim canim bende 13+2 19 mayis ile uyumlu bende insAllah 17 dir diyorum eger tahmininci dedigi dogruysa sizin ki erkekdir pazartesi cinsiyet ogrenirseniz yazarmisiniz buraya
hsna_hsks 22 Mayıs son adet tarihim. Fetal DNA yaptırdım sonuç için gittiğim de doktorum Fetal DNA yaptırmasaydın ultrasonda görebilecek miymişiz bu hafta (12.hafta) bakalım bir dedi. Ultrasonda gösterdi kendini Kız😇👼🏻
fundakc ayss34 bilmiom ki ya benim iki kizim daha doğrusu prenseslerkm var bide saglikla oglumuz olsun istedik ben adet tarihimi 17 Mayıs 18 Mayıs 19 Mayıs olarak hatırlıyorum bu üç tarih Arasindayim bana da Necla 17 Mayıs’ta erkek 18 ve 19 Mayıs’a kız demişti acaba doğru mu