eda_tfn 14.haftayidayım iki günde bir aşırı baş ağrım oluyor üç tane parol kesmiyor acillik oluyorum tansiyonumu da ölçüyorum yok gibi olan var mı ya da çözüm bulan
elifkcl eda_tfn şuan bende aynıuım aynı haftadayız dün ağrıdı geçti gibi sabah yine başladı kafamın tamamı kopacak gibi zonkluyor bende ne yapacağımı şaşırmış durumdayım🥺
meyvemsi eda_tfn bende senin gibiydim her gun bas agrisinher gun 3 agri kesici aliyordum doktora soyledim kan tahlili verdi tum degerler yerlerde b12 ve magnezyum eksikligi asiri bas agrisi yapiyor simdi cok sukur bir seyim kalmadi doktoruna danis kan ver canim muhtemelen degerlerin dusuktur
temmuzonbir eda_tfn 1 hafta sürdüğü oldu benim, telefon tv ekranı çok artırıyor ağrıyı bide bol su içmek lazım yoksa parol hiç kesmedi benim ağrımı
eda_tfn elifkcl bende Efam yapıyorum artık duş alıyorum üç tane parol içiyorum sabah ağrıya merhaba çözümü olmazsa böbreklerime zarar vericem diye korkuyorum
Ayss1907 Bende öyleydim ilk gebeliğimde deli gibi kusup fazlaca başım ağrıyordu günde 4 tane içtiğimi hatırlarım o aralar bi çözüm bulmuştum kendimce rahatlatıyordu sıcak su torbasına su koyuyordum başımın ağrısını hafifletiyordu baya
eda_tfn meyvemsi aslında bir ay önce yaptırdım demirirm çok düşüktü başladık magnezyum b12 kullanıyorum
meyvemsi eda_tfn insallah birkac gune duzelirsin benim kullandiktan sonra cok iyi gelmisti sana da sifa olsunlar insallah 🙏🏻🙏🏻
sakyy eda_tfn 12 haftalık gebeyim ben de dün bas varışından ayağa kalkamıyordum bugün de hafiften ağrı kendini hissettiyor . Ne yapacağımı bilmiyorum başıma yazma bağlayacağım o iyi geliyor diyorlar