HakanKemal smyraoz kızımı hatırlamıyorum ama oğlum da 23.3tü öğrendiğimde doktor sağlıklı gebelik değil demişti doğurdum çok şükür 4 aylık oldu bugün
yenidenanne18 smyraoz ilk gebeliğimde 10.66ydı artışa baktim 4 kere daha sonra bekledim 5 hafta olunca gittim 2. gebeliğimde 445ti 1 kere daha kan verip 6. haftada gittim🤭
smyraoz HakanKemal ayy Rabbim sağlıklı güzel ömürler nasip etsin size ve evlatlarınıza Benim doktorumun yaklaşımı ve ilgisizliği de hiç hoşuma gitmedi doktoru değiştireceğim direkt siz umut verdiniz teşekkür ederim
ezgiseell 345le öğrendim 2 gün sonra tekrar kan istedi doktorum yükselince kese icin görüştük 1 hafta sonra. Haftaya da kalp atisi icin gidecegim
smyraoz ezgiseell yaaa hayırlı olsun çok güzel haber 🥹 her şey gönlünüzce olsun peki bu beta değerini kaç haftalıkken öğrendiniz
HakanKemal smyraoz Antalya devlet hastanesi tam bir fiyasko sevmiyorum orayı kaza yaptığımda gitmiştim doktorla kavga ettim cimere şikayet ettim yaptırım falan uygulanmış
smyraoz yenidenanne18 hayır çok şükür ama olumlu da konuşmadı pek İhtimalleri söyledi olumlular üzerinde durmadı son regl tarihimi ya da ne kadarlık olduğunu da sormadı geçiştirdi yeniden randevu aldım
saadetsk Hiç moral bozmayın. Genelde çıkan değer değilde Beta’nın artışına daha fazla önem veriliyor. Geç döllenme olabiliyor bazı insanlarda. Anlaşılan henüz çok yeni bebişin 🫶🏽