donovan26 Sorular gelsin kızlar🤌🏻 Özellikle ilk anneliği olanlar, sıfırdan anlatıyorum🙂↔️ Sıfır destek ile çocuğumu büyütüyorum 3 aydır, yaşayan bilir o yüzden sorun gelsinnn🙂↔️🤌🏻
HakanKemal donovan26 kesinlikle mama ve biberon konuşmalı doğumda ilk gün süt hemen gelmiyor oğlum aç kalmıştı mamayla şekeri düzeldi
lemankrl donovan26 hastane çantasına 2 tane hastane çıkışı yeterli mi hemşireye vermeyeceğiz onlar kendi giydirecekmiş
donovan26 lemankrl 2 takım fazla bile 1 takım yeter hastane de kıyafet veriyor, eğer fotoğraf çekimi içinse kesinlikle akşama giydir doğar doğmaz giydirdikleri kıyafet topuk kanı, tükürük falan oluyor zaten. zıbın al 2-3 adet alt üst çıkışta giydirirsin🤌🏻
donovan26 iremcce şişe biberon değil de kaşık biberon al yanına doğar doğmaz süt az geliyor mama takviyesi yapılırsa o şekilde verirsin 🤌🏻
_Ebrukaracan06_ donovan26 sanırım onlara yasak gelmiş geçen ebe kuralları anlattı mama ve o tür şeyler yasak çantaya koyma demişti
donovan26 _Ebrukaracan06_ yok yahu gebe okuluna gittim ben de yasak değil sütün gelmezse neyle beslenecek bebiş , alanen özendirmemek için söylemiyorlar da sıvı mama ve kaşık bulundur ne olur ne olmaz hastane de verir istersen enjektörle veriyor onlar en küçük enjektörle doğan bebeğin midesi zaten 2-3 ml
umransag _Ebrukaracan06_ ben hepsinden de koydum canım kullanmasam dahi yanımda dursun o hengamede kimseden alamam eşimi dışarıya gönderemem refakatçiim o olacak çünkü Allah izin verirse biberon süt kaşığı emzik mama ne ararsan koydum yeter ki o durumda başkasına muhtaç olmayalım
_Ebrukaracan06_ donovan26 öyle yspıyım kadın öyle deyince yasak fln koymadım bşk iyi oldu size sormam
donovan26 umransag benim de refakatçım eşimdi valizde kullanmadığımm hiç birşey yoktu😃 kilot alan var kız kilot niye alıyorsunuz 3-5 tane yaz tatiline mi çıkıyoruz al hasta pedi 2-3 paket değiştir dakika başı terrtemiz
umransag donovan26 doğru söylüyorsun ben üç tane lohusa kilodu koydum bir tane de lohusa pedi koydum 10 adet var içinde , bu lohusa Pet dediğimiz dipentler insanı ikinci günden sonra biraz boğaabiliyor ben normal kiloda geçip ped takmıştım biraz daha ferah geldi o yüzden her ihtimale karşı koydum
donovan26 umransag aynen kilot bez içine lohusa pedi 2 kat daha iyi tutuyor kanamayı ben 10 gün kullandım öyle 😃