feyzaa34 Güzel anneler, anne adayları, anne olmak isteyenler☺☺☺ Kızlar hepimizin kandili mübarek olsun bu gün hurmetine sağlıkla evlatlarımızı kucağınıza alabilmeyi, evlat sahibi olmak isteyenlerde mevlam sağlıklı evlat nasip etsin. Burda hepinizi çok seviyorum ya sicakliginizi hissediyorum tam aile olduk☺☺ Doguruncada happy kids te ayrılmayalım oluurrr muuuu☺❤👭
Suzanusta feyzaa34 hayırlı kandiller canım inşaAllah hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip eder Rabbim 🙏🏻❤️
Minnosaile feyzaa34 hayırlı kandiller , inşallah hayırlı şekilde evlatlarımızı kucağımıza almak nasip olur 🙂
DiDem123 feyzaa34 amin kuzumm seninde kandilin mübRek olsun. Hayırlı olcak her duamız kabul olsun inşallah 🤲🏻 Aminn. Bu arada verdiğin dua çok etkiliymiş gerçekten Allah razı olsun canım 😂😂😘
feyzaa34 DiDem123 aaaa okudunmu kuzum evet ya çok etkili 10 gündür eşimle kavga etmiyoruz😂😂 bol bol yine okumaya devam et inanarak kuzum😘😘 çok sevindim senin adına yaa❤👭
Ozgetmrlnk feyzaa34 amin canım hayırlı kandiller bol bol dua edelim birbirimize. Hem kandil hem hamileyiz kabul olur insallah❤
DiDem123 feyzaa34 valla zaten öyle büyük sıkıntılarımız yoktu kuzum ama adam daha bi yumuşadı sanki 😂😂😘