ge01 bslc12 özelde 14. haftada öğrendim. şimdi 2. ye hamileyim devlete gidiyorum bakalım ne zaman söylerse henüz belli değil daha 9. haftadayım
sudenzz bslc12 bende 17 haftalığım her kontrole gittiğimde erken diyip söylemedi ya detaylı ultrasonda görücem yada özele gidicem
bslc12 sudenzz asılsız yorum yapmalarından daha iyi olmuş aslında ☺️ her gittiğimde bir kız diyorlar bir erkek iyice karıştı aklım…
ikibaloglanannesi TUGCE_03_46 yapıldı hatta detaylı da özel kız dedi. Sonra devlette 32.haftaydi galiba doktor erkek dedi sonra aynı gün baş doktor kız deyince bizde bıraktık öğrenmeyi 39+1 de doğumda öğrendik
nurrr3434 @“bslc12” 12. Haftada özelde %90 erkek dedi ama ilerleyen haftalarda tam kesinleşir inşallah
bernakse bslc12 14 haftalıkken gittim kız büyük ihtimalle dedi 15 de tekrar gittim kız dedi en son 18+4 de gittim kız dedi şuan 20 haftalık oldu 22 de tekrar gideceğim bakalım 💕🥹
eminemiy bernakse 11+1 olduk 12 de gidicem öğrenir miyim bilmiyorum ama devletteki doktorum cinsiyet tahmini yaparım dedi doktordan doktora değişiyor bence çok çok ilgiliydi