xxlnmez Kızlar ben ilk doğumumdada elbise gibi olan lohusa takımlarından almadım sonradan kullanmıycagımı bildiğim için pijama takımı aldım önden düğmeli gömlek yaka yani altıda uzundu şimdi yine öyle birşey istiyorum alanlar varmı pek beğenemedim modelleride
Symm xxlnmez bitane sabahlıklı elbise doğumdan sonra direk geçiriliyor iyi oluyo 2 adette pijama takımı
buketdeniz19 xxlnmez 3 tane pijama takımı koymuştum taç felan almıştım ama o ağrıyla hiç birini kullanamadım sezaryen doğum yaptım çok ağrım oldu
lokismommy xxlnmez trendyolmillanın pijamaları o kadar güzel ki 2 takım önden açmalı 1 takım düğmeli 1 takım da elbise sabahlık şeklinde aldım hastane için 1 sabahlıklı takım 1 tane de önden açmalı alt üst takım koyacağım indirimde yakalarsam birkaç takım daha almayı düşünüyorum çok güzeller %100 pamuk olanları tercih ettim
Serendipity16 xxlnmez bende elbiseli modellerden almamıştım ilk doğumda yani benim sezaryendı o yüzden ihtiyacımda kalmamıştı trendyolda miss dünya lissa diye bi markadan almıştım uzun kollusu var kısa kollu falan yumuşacıktı bi de normal kısa kollu takım koymuştum ama o dediğim markayı tavsiye ederim yumuşacıktı kumaşı hala giyerim
xxlnmez Symm pijama takımı nerden aldjnız acaba hangi marka penyemi kumaşı benim için penye olması önemli
_mom24 Tesettürlüyüm,Kasım sonu Aralık başı doğum olacak Allah’ın izniyle bir aksilik çıkmazsa,kalın penye ya da ince kadife düğmeli takım alacağım valla
_Ebrukaracan06_ Bundan aldım bende uygulamaya göre 8 gün kaldı doğuma ince penye güzel bide kısa kollu aldım memnun kaldım güzeldi
xxlnmez buketdeniz19 bende sezeryan yaptım hep pijama giydim rahatıma geldi bende okadar ağrı olmamıştı
buketdeniz19 xxlnmez benim ilkti ve çok kan kaybettim ilk ayağa kalkışta bayılmışım ameliyat esnasında karnıma çok bastırdılar kan çıksın diye o an acı hissetmedim o acıyı ilacın etkisi geçince hissettim sabaha kadar ağladım ağrıdan
minigim038 xxlnmez pijama evinden aldım önü düğmeli olanlar daha rahat oluyor benim ilkim sezaryan 1 beden büyük aldım dikisede denk gelmedi bu hamileligimde de öyle yapacağım
1cey xxlnmez düğmeli takımlar, yada 3lü sabahlıklı olan takımlar, gecelik de çok iş görüyor lohusa geceliği değil de düğmeli gecelik yada başka gecelik modelleri de var. Rahat etmiştim yani
ikibaloglanannesi xxlnmez Ben iki dogumumda da (sezeryan oldum) normal kısa kollu pijama takımı koydum üç tane koymuştum koyu renk.
slatkanaz ben fotoğraf çekiminde de şık görüntü oluşturacak bir kimono sabahlık istiyorum, henüz bulamadım gerçi ev fiyatına kimono satıyorlar ama bulacağım illaki
hdyeycll_ xxlnmez Bende elbise gibi almadım üstten kısa kollu onu emzirmeye müsait üstünede sabalık aldım bence öyle daha kullanışlı olur doğumdan sonrası içinde
Parsology xxlnmez normal doğum yaptım 2 tane önden düğmeli spor şık iki gecelik almıştım iç çamaşırı da kullanmadım altımda depend külot vardı çok rahat etmiştim.
feyzaaltunakyuz Parsology merhaba doğum esnasında zor olmadı mı yani doğurana kadar sonuç olarak açıklık kontrol ediyorlar o esnada pijamayı indir kaldır zor olmuyor mj ben acaba elbise mj yoksa alt üst takim mi karar veremedim