bambitoo_ alev38 Bence geç çıkması daha iyi ya ben bel ağrılarından korktuğum için şimdiden büyürse çok zorlanırım diye düşünüyorum 🥲
gizemiaaa alev38 alt göbek bebişten değil progestandan şişiyor bebişin görülebilir büyüklüğe ulaşması o haftalarda zor. 19 dan sonra hissedeceksiniz büyüdüğünü ve bebek olduğunu🙂↔️
cuteregina alev38 12.haftadan itibaren çıktı şimdi 23.haftadayım dışarıdan belli baya dört kg almışım bile
alev38 cuteregina bende biran önce o haftalara gelmek istiyorum valla bebişin hareketlerini hissetmek istiyorum
pofidikanne alev38 hafif kıpırtı gibi bir şey hissediyorum henüz öyle aşırı tekmeleme hareketler yok daha
alev38 allyslife ya canım en azından hareketlerini hissettiğim zamana biran önce gelmek istiyorum şimdi nasıl bilmiyorum insan ister istemez çok tedirgin oluyor böyle 🥲
allyslife alev38 az kalmış az🫠 20lerden sonra da sağlık sorunlarının oluşmaya başladığı süreç başlıyor şekeri gelişimi plasentası kolestazı, çok dikkatli olmak gerekiyor, buralar daha stresli maalesef😂😂
Meral_63 alev38 mide bulantısıdan bişey yiyemedim bacım canım çok BİŞEYLER de istemedi kızımda doğuma girene kadar 20 kilo aldım ben
pofidikanne alev38 zaman geçmiyor gibi geliyor ama geçiyor sabırlı olalım ve sağlıklı doğsunlar inşallah 🌸🤲🏻
alev38 Meral_63 valla bende öyleydim 10. Haftada geçti mide bulantıları nasıl aldım bu 2 kiloyu bilmiyorum 🤣
alev38 allyslife kız Allah korusun bebişlerimiz sağlıklı bir şekilde en kolay şekilde tek avazda doğuralım inşallah 🤲😅
esiii1 alev38 benim karnım 6. Ayda artık dışardan gören hamilesin diyebilirdi ondan önce çok kolay anlaşılmıyordu ya 6 dan sonra hızla kilo alıp belirginleşti