Mavi_Kelebek__ Kızlar ilk bebeğim bu konuda ne yapıcam Çamaşır suyuna bassam bazısı renkli bazısının üzerinde yazılar var onların rengi bozulur diye korkuyorum napıcam hiç hoş durmuyor güzelim zıbınlar sarı sarı giydiremiyorum da
2023z Mavi_Kelebek__ çamaşır yumuşatıcı veya sıvı arap sabunu ile yıkayın hacı şakir kalıp sabunda çıkarıyor
pofidikanne Mavi_Kelebek__ beyaz sabun ile önce çitile sonra makinaya at ya da leke çıkarıcı al onu sıkıp makinaya atıyorsun
ilkheyecanim_ Mavi_Kelebek__ doa leke çıkarıcı var pembe spreyli üstüne sık makineye at geçiyor ben öyle yaptım karışmış lekeleri bile çıkardı
meyvemsi Mavi_Kelebek__ sıcak suyun içine çamaşır sodası arap sabunu ve beyaz sirke at bir gece bekletip makineye at muhtemelen çıkar tüm beyaz kıyafetlerin lekesini o şekilde çıkardım
ctnrcyd E bebek toz leke çıkarıcısı Lekenin üstüne tozu dök üstüne de biraz kaynar su dök akşamdan sabaha bekleyince hiçbir şey kalmıyor
mavikecelikalem_ Mavi_Kelebek__ sonet diye bir marka var. Pahalı ama güzel çıkarıyor. İlk çocuğumda kullanmıştım. Kaynar su yapıyorsun ama lokurdayacak su sonra o tozu döküyorsun. Köpürüyor dökünce bas içine beyazları bir de ağırlık koy iki üç saate kar gibi oluyorlar. Renkliler için değil bu dediğim. Toz leke çıkarıcılarda da aynı işlev kaynar su toz deterjan çok iyi çıkarıyor
kalbimdekiminik Mavi_Kelebek__ az önce yıkadım ve ilk alışım my rabbit kesinlikle kıyafetler tertemiz oldu
mamymir Mavi_Kelebek__ Arap sabunu çamaşır sodası hafif çitile at makinaya bişi kalmıyo sakın çamaşır suyu kullanma bebek kıayefetşne
kendihalinde18 Mavi_Kelebek__ sincabım toz leke çıkarıcı var kaynar suda beklet bir gece çıkıyor canım 🌸
Tortilla Mavi_Kelebek__ arap sabunu camasır sodasının cıtıleyıp bekletın sonra makınede tekrar arap sabunu camsır sodasıyle yıkayın