kumsalyildirim Kızlar daha evvel de sormuştum da pek yorum gelmedi ☺️ sizce hangi isim güzel ? İki isim sevmiyorum hiç bir kısım Aden diyecek bir kısım Ada diyecek. Bir yandan da diyorum büyüyünce kendi seçer hangini kullanmak isterse . Bilemedim
pofidikanne kumsalyildirim ada 😻 kızım 2 isim koyduk ama istemiyor hanım efendi bence tek isim koyun ya 🙈
kumsalyildirim pofidikanne ben 2 isim sevmem zaten :) ilk çocuk tek isim koyduk buna da öyle yapmayı düşünüyorum ama Aden ve Ada arasında o kdar çok kaldım ki 🥹
pofidikanne kumsalyildirim iyi düşünmüşsün ama fikrim ada 😻 seslenince bile dile hoş geliyor bide ben ada kuş adoş diye de seviyorum adaları 😂
kumsalyildirim rmeysaerdem evet tam bebek ismi Aden çok kibar tatliş sevimli bir isim :) ama şeyi düşünüyorum biraz daha büyüyüp 18 20 yaşına gelince Aden bu defa çok bebeksi mi kalır 🤔 Ada genç kızken de olur daha ileride de gibi geliyor bilemedim
rmeysaerdem kumsalyildirim Ya benim kuzenim var ada diye bana mesela ada da çok soğuk bi isim geliyo nedense 🥲😂 tabiki herkesin zevki farklı içinize sinen neyse o olur inşallah 😌