aarzucaa Arkadaşlar 28. Haftam yarın dolucak. Normalde bu haftaya kadar düzenli olarak kilo aldım. Hafif ellerde ödemde var, hissettiğim yer olarak. Bugün tartıldığımda 700 grm vermiş olduğumu gördüm. Normal şartlarda tabi bundan şikayetim olmaz ama gebeyken ve bu aylar bebeğin verimli kilo aldığı dönemler olduğundandan içim bi gıcıklandı. Olur mu böyle şeyler ve bebekle ilgili herhangi bir sıkıntı olur mu?
Elifee aarzucaa canım bende 31 de gittim 1 kilo vermiştim ama bebeğim yarım kilo almıstı doktor sorun yok dedi senden beslenmiş dedi bazen açlık tokluk ödem de aşırı fark ettiriyor mesela benim sabah kaltığımla akşamım arasında iki kilo var
Yasemincifci aarzucaa normal canım bende vermiştim o haftada 30+3 haftalığım haftada 1 kilo alıyodum önceden şimdi 400 gr alıyrm
Bulut74 aarzucaa 1 aydır kilom değişmiyor canım normal korkma. Sabah kalkıyorum 74.4 üm akşam yatıyorum 76 😬 1 aydır hergün böyle 😌 bebişe bişey olamaz Allah’ın izniyle 🤲😌
Salihaaa Ben 27+4 üm henüz hiç kilo almayıp başlarda 2 3 kilo vermişliğim oldu dr.önmli olan bebeğin haftsıyla uyumlu olması senin alıp vermen farketmez dedi
Bulut74 Bluedreams herşey yiyorum, yemediğim bişey yok diyebilirim. Sürekli hareket halindeydim. Yürüyüş yapıyorum. Evde bi kızım var onunla ilgilenirken almıyorum galiba bu ara . 80 le Doğuma girsem yeter bana 🤲😬