asil15 mmervek bir kez yaşadım evt farklı oluyor bebek gelişimi durunca hatta hiç olmayınca beyaz akinti olmuyor artı agrilarda farklı oluyor
serife3636 dilek5958 bence bekle ben gittiğim de bebeği görmedi 6 haftalık demişti 15 gün sonra tekrar gel dedi bugün gittim başka doktora rendavuyu alıp alttan muane etti o şekilde duyuldu kesen 6 haftalık yeni olmuş dedi önceki ölçü küçük olduğu için olculememis dedi
momsibel Benim ilk boş gebelik oldu arkasına ilk adetten sonra da kimyasal oldu böyle olup sağlıklı doğum yapan var mı acaba 😔
serife3636 2 kere boş gebelik oldu birinde sürekli adet sancısı gibi geçemeyen ağrı 2. De kanama oldu doktora gittiğimde boş gebelik denildi hamile gibi kusma göğüs hassasiyeti oluyor o yüzden bilemiyorsun boş mu değil mi
serife3636 mmervek sorduğumda herkesin başına gelebilen birsey her hamileliğin de boş gebelik olacak değil fln denildi
serife3636 dilek5958 evet 2. Boş gebeliğim de kanama oldu aşırı kanama vardı doktora gittim boş gebelik vücut onu atmaya çalıyor demişti
uykucukoalaanrs Benimde bı boş gebelik oldu anlaşılmıyor bence sağlıklı gebelikle tamamen aynı belirtiler vardı. Şimdi tekrar hamileyim 2 seneden fazla geçti tabi arada bende bilerek ara verdim pek üstüne düşmedim