haticezenginn42gmailcom 5 haftalık 5 günlük hamileyim ama ne kusmam ne de bulantım erken olduğu için mi yoksa ben mi kuruntu yapıyorum 2. Hamilelik
ozlemate haticezenginn42gmailcom hayırlı olsun sağlıkla gelsin daha yeni olduğu için bir kaç hafta sonra başlar benimkide 7+4 mide bulantim çok var
hilalnarin haticezenginn42gmailcom daha çok yeni şu anda üzerinde sadece bir halsizlik olacak benim öyle olmuştu 7 ve 8. Haftamda artık kusmalar baş dönmeleri ve koku hassasiyeti başlıyor
haticezenginn42gmailcom Benim ilk bebeğim tüp bebek 2 . Gebeliğim kendiliğinden oldu 5 seneden sonra o yüzden biraz stres yapıyorum birsey mi olacak diye
dinchusniye 20 haftalık hamileyim, 20 haftada bulantım ,kusmam olmadı. Kendinizi kötü hissetmeyin. Alışmışız hep bulantı olacak diye , olmasa da oluyor.
edamelisamm 6 + 5 günlükken kese ve kalp atiminida o gün gördüm bulantimda o sabah başlamıştı 7 ay küstüm en az
kumsalyildirim 6 7 den sonra başlar bulantı genelde . Ama olmaması için dua edin bence çok yıpratıcı bişey bulantı. Herşeyden tiksiniyorsun hayatın tadı kalmıyor 1 ay net sabah akşam peynir ekmek yedim.
sinemts kumsalyildirim bende hala yok 7+3 normal midir sizce herkeste belirti farklı biliyorum ama herkeste olunca sorun mu var diyor insan
seyda_diablanco haticezenginn42gmailcom 2 hamileliğimde de bebek hareketine kadar hiç belirtim olmadı ne bulantı ne kusma sadece belim ağrırdı
Busranur_mnts haticezenginn42gmailcom ay olmasın bacım ya çekme kendine bak rahatına benim ilk gebeliğimde rahattım 12 16 hafta arası iştahsızlık falan oldu sonra açıldı 2.ye hamileyim 6 haftaya yakın mide bulantılarım başladı öyle öğrendim gebeliğimi 11 haftalığım hala midem hassas çok yiyemiyorum bebeğimin bezini değiştirirken kokudan kusuyorum aşırı koku hassasiyetim var Belirtin yokken bak keyfine
alev38 Benimde başta yoktu 6. Haftada başladı çok şükür 10. Haftada azaldı ama yerini mide yanmasına ve ağrımasına bıraktı hiç bulantında olmayabilir normal herkesin süreci bambaşka inşallah hiç olmaz senin
bebekpopi haticezenginn42gmailcom benimde 7. Haftaya kadar hiç bir şeyim yoktu herkes maşallah diyordu sınra bir başladı… 4. Ayda bitti şükür
sinemts kumsalyildirim haticezenginn42gmailcom her şey dilediğiniz gibi olsun inşallah güzel sonuçlar alırız 🙏🌸
haticezenginn42gmailcom Aynen herkesin ki farklı inşallah bu gittigimizde kalp atışını ve kendisini görürüz boş gebelik olurmu ki diye korkuyorum dualarınızı eksik etmeyin
ayferbyrz haticezenginn42gmailcom Bende 5+6 günlük hamileyim benimde midem bulanmıyor hiçbşrley yok sadece acıkıyorum ve uyku halim var herkeste belirti farklı oluyor demkki