minikfasulyeo EflinsMom haftaları günleri sayan sürekli uyumak isteyen ama bir türlü uyuyamayan bazen hareket etmediginde endişelenen her belirtiyi Google yazan Hormonları tavan yapan Kocası temizlese de evi bazen içine sinmeyip dinlenerek temizlemeye çalışan sonra vicdan azabı çekip acaba bir şey mi yaptım diye korkan
EflinsMom minikfasulyeo Kocası temizlese de evi bazen içine sinmeyip dinlenerek temizlemeye çalışan Boşverin hiç yormayın kendinizi. Eşinizde yapabildiği kadarını yapıyordur sizde ekstra kendinize yüklenmeyin.
Parsology EflinsMom her belirtiyi yapay zekaya sorardım haftaları hangi meyve olduğumuzu falan takip ederdim şimdi de sırada hangi atak haftası var kaka kıvamı nasıl falan onları takip ediyorum nerden nereye 😂😂
dalyaluna35 Her seyi araştıran, garantici, detaycı, planlı, sabırsız ve gün sayan diyelim 🙈 ama bunların bebisle alakası yok ben genel olarak böyleyim maalesef karakter 🫠
eeffkk EflinsMom aşerme dışında hepsi var sanırım 😂 ortaya karışık başladık yarın itibariyle de 10. Haftaya giricez bakalım daha yolun başındayız
melismersin EflinsMom gerçekten öyle yani uçsuz bucaksız resmen. Birde çok tatlılar ya minicik elbiseler şortlar tokalar falan. Çok hoşuma gidiyor
ikizlerlemucadele EflinsMom ben baya relax bir anneyim ya 3 yaşında bir kızım olduğundan heralde bu gebeliğimde hastaneye 12.haftada gittim ve ikizim olacağını öğrendim ufak çaplı bir şoktan sonra yine rahat geçiriyorum .d
saskinleopar EflinsMom sürekli uyumak isteyen önce kendini sonra bebeği düşünen akışına bırakan bir anne adayıyım. 4. Aydayım daha bir çöp bile almadım hepsi illaki alınır çocuk çıplak kalacak hali yok kafasındayım. Sağlıkla doğsun gerisi boş.
bebeybi EflinsMom normal halime göre fazla rahat, kafaya takmayan, nasipte varsa diyerek her şeyin Allah’tan geldiğini kabul eden bir adayım. Panik, takıntılı, planlı, kurallı halim gitti şu an çok şükür bebeğimi düşünerek kafama bir şey takmıyorum.🥰
Kubra__mom Bende 26+4 oldum relax ilerliyorum herşeyi almak istemiyorum çünkü biliyorum bazıları fazla olacak köyde yaşamıyorum sonuçta şehrin ortasındayım bişey lazım olursa alıp gelinebilir kafasındayım , evim küçük diye oda yapmıyorum dolap aldım şimdiden bide belediyeye başvuru yapmıştım park yatak puset va geldi {İstanbul’da yaşayanlar bilir ibb yeni doğan paketi} hala elbise falan almadım 30 tam olduktan sonra başlayacağım yani diğer ay inşallah, çok uyuyarak geçiyorum geceleri uyumayıp gündüz uyuyorum artık uyumaktan yoruluyorum 🥲