tugbaylmz_ alpilogg benimde oğlum bar arada mecbur kalkıyorum ama çoğunlukla dinlenmeye çalışıyorum inşallah görürüz zamanında sağlıkla gelsin bebeklerimiz inşallah
tugbaylmz_ ceyoo06 o baskı hissi olabilir dikkat edin yatın sürekli progestan verdiyse doktorunuz ihmal etmeyin sağlıkla zamanında alırız inşallah kucagımıza
ceyoo06 tugbaylmz_ amin inşlh vermedi hiç bişey normal diyorlar ama burda hep sınır alti diye okuyorum
mayloyee Benim de öyle 24. Hafta da 30mm çıktı Progestan kullanıyorum şuan sabah akşam haftaya 26 olucam tekrar bakacaz bana dinlen falan demedi doktor sadece ilacını kullan 28. Hafta da ciğer geliştirici iğne kullanacaz erken doğum riskin var dedi
tugbaylmz_ ceyoo06 25 mm ve üstü normal canım doktorlar o yüzden progestanla devam ediyor sanırsam dikişi son çare olarakta görüyor olabilirler
tugbaylmz_ aysenuryalin ağrı şöyle oluyor batma gibi sanki bıçak vuruyorlarmış gibi adım atamıyordum bana fitil verdi o fitille oda geçti şuan iyiyim enfeksiyon oluşmuş ondan öyle olurmuş onun dışında şuan iyiyim
Aysuuuu7 ceyoo06 ikinci gebelikte de tekrar ediyor mu yani benimde ilk gebeliğimde kısalma vardı şimdi ikinci gebeliğimin başındayım
ceyoo06 Aysuuuu7 şuanda hersey normal dediler 25 haftalik en son 28 mm dediler normalmiş ama bazi doktorlar buna kısa diyorlar benimde kafam çok karişik