dilara_minaz5672 unix tahin canım bebeğin kilosu için tahin muhteşem kilo aldırıyor ben hamileliğim boyunca her sabah yedim 3 yemek kaşığı hiç aksaltmadım doğumdan sonra da yicem bu seferde yağlı katı güzel süt yapıyor canım
ipeksakarya unix herkesin yediğini kuzum ama bizimki anne karnında fazla kaldığı için son haftalar daha yağlanıp kilo alıyorlar
yagmurkosegkcn unix valla kasıtlı hiçbir şey yemedim bi dönem yumurta çok yedim onun fışında Sağlıksız bile beslendim bizimkinin iri olmasının sebebi genetil dedi doktor ben iri bi kadınım eşim de öyle
unix dilara_minaz5672 tahini kaşıklamı yedinz muza mı döktünz veya pekmezlemi karıştırdınız benm bebeğimn karın cevresi ve kafası geridede
fikretbaciniz yagmurkosegkcn çok sorun bıraktı bana hem fiziki hem psikolojik tabi herkesin süreci farklıdır
unix dilara_minaz5672 3 kaşık tahin 1 kaşık pekmezmi bn ikisini karıştırınca ekmekle yiyorum yaa 😂 kaşık kaşık yiyemiyorm
dilara_minaz5672 busbus222_ bugün 10 kat merdiven çıktım yalancı sancı bile yok artık gelse yaaa git gide dahada kilo alıyor
dilara_minaz5672 unix ekmeğini batır ye ahahaha ben hrr şekil yiyorum ahaha İki çocuğumada veriyorum kahvaltıda güzel boy uzatıyor birde emzirme döneminde çok tüket canım ben suam da yiyordum susam bol bol sür yapıyor
busbus222_ dilara_minaz5672 benimde asla hiçbir belirtim yoktu asla ama ağırlaşmıştım baya sığınamıyordum bir yere ne sancı ne bişy sonra 40+2 de suyum geldi bir anda yine sancım yoktu suni alarak doğurdum merak etme stres yapma sende bu gün yarındır inşallah hayırlısı olsun
4bebeliannee yagmurkosegkcn ilk oğlumun kafa çapı 10cm geçtiğinden 3 doktor onayıyla normal doğum yapamayacagimi öğrendim. Bebeğim de doğduğunda 4050 gr doğdu. Bence risk almayın
unix dilara_minaz5672 bnm ilk bebeğim çok zayıf yemiyor hiçbirşeyy 3200 doğmuştı ama doktor bu hamileliğimde kafa ve karın çevresi 4-5 gün geride dedi o yüzden kilo aldıracak şeyler yemem lazım tahin muz yiyordum ama her sbah artk tahinn pekmez yicem bakalm😂🫶