EsoMom_ Baklavaseverim sanmıyorum sürekli geliyoruz ki fındık zamanına hiç böyle olmadı bugün 7. Gündeyim
EsoMom_ armut01 insslllah beklediğine ulaşırsın canım bende güvenmiyorum ama memleketteyim kargo gelse ilk yapacağım şey o testi almak olurdu ya
anneyim01 EsoMom_ ben bugün oldum gülm 2 gün geckle olmustu önümzdeki ay nasipse artık kafın doğuma git bacı yoksa gebelik gec döllenme Bal çörek otu ye olrsun 1 kaç güne
EsoMom_ anneyim01 adet olacağım günden bir hafta öncem ağrılarım başladı sağdan soldan belden kalçadan ağrılar hala devam ediyor ben anlaşamadım bişey cuma günü kan vericem hala olmazsam 8. Gündeyim kız gecikmenin
anneyim01 EsoMom_ Bence ver cnm Kanı Cumayı bekleme Antibiyotik kullanacam de Verdim bi sonucu cabuk alrsın Adet Olmadan bende 10 gün öncesinde başlıyor belirtiler .
EsoMom_ anneyim01 bende anlamadım ya iki gebelik geçirdim hiç böyle bişey yaşamadım köydeyim o yüzden bişey yapamıyorum cuma günü çarşıya inicez o zaman anca yapabilirim İstanbul’da evimde olsam bin kere yaptırmıştım
EsoMom_ Baklavaseverim iki hafta içinde gidicem insallah evime işten zaman gidip kontrol ettiricem ya adet oldum bugun
EsoMom_ anneyim01 @Baklavaseverim ben zaten hhamile degilimdir diye düşünüyordum hep ama bi merak işte ksksksks ilk kez olduğuma sevindim vallla ya çünkü oğlum çok küçük daha 9 aylık ilgi pıtırcıgı tam bi ilgi istiyor hep çok zorlanırdım vallla :)
EsoMom_ Baklavaseverim amin insallah 😀😀 yürümeye bi başlasak sonrasındaaaa belki düşünebilirim ikiyi ksskkxssjdkk