EsoMom_ Kızlar dün pozitif görüp bugün negatif gördüm ama adetim düzenlidir 4 gündür gecikme yaşıyorum pozitif olup negatif çıkaran oldu mu acaba yanlıtan bi test olduğundan kararsız kaldım
uzumlu_kekim777 EsoMom_ pozitif çıktı dr. Gittim kan verdim negatif artımede hiç güvenmiyorum o yüzden
HakanKemal EsoMom_ 4 test yaptım ikisi sense testti diğeri artımed pozitif diğer artımed Negatif çıktı bugun kan testi verdim sonuç yarın çıkacak
Baklavaseverim EsoMom_ Ben artimed ile öğrenmiştim ya bana hiç yalancı pozitif vermemişti acaba alınan yerden mi fark ediyor
Pinkoloji EsoMom_ artımed almayın bence, çok fazla yalancı pozitifi çıkarıyormuş. Resmen hayal çökerten bu test, yasaklanmalı.
EsoMom_ uzumlu_kekim777 bende güvenmiyorum öncesinde çok yaşadım ama dört gün gecikmem de var ondan şüphe ettim
mevsimmbhr EsoMom_ canm kan ver bence en net o sekılde bellı olur 4 gün az degıl ya da başka bı testle tekrarlayabılırsın
uzumlu_kekim777 EsoMom_ başka marka test alma imkanın varsa birde başka marka ile yap istersen yada direk kan ver hastaneye yakınsan
EsoMom_ mevsimmbhr memlekete geldim köyde olunca zor oluyor cumartesi çarşıya inicez o zamana kadar hala olmazsam prodoctor erken test alıcam artık birazda korkuyorum açıkçası 9 aylık bebek var çünkü
uzumlu_kekim777 EsoMom_ sezaryen olmadıysan şuan zor olur ikisi ama akılları erdikçe sana daha kolay olur canım hakkında hayırlısı inşallah
EsoMom_ mevsimmbhr beklemek nedir iyi bilirim rabbim isteyen herkese nasip etsin insalllah bu sefer umutların boşa çıkmaz 🙏
EsoMom_ mevsimmbhr bu şekildeydi yaptığım andan itibaren https://mutluresim.com/image/IMG-4275.egBz1L
EsoMom_ HakanKemal 4 taneden hangisi pozitif hangisi negatif çıkmıştı ki pek anlayamadım ilk anlattığın yorumda
EsoMom_ uzumlu_kekim777 malesef yakın değilim ya köydeoldugum için :) İkinci sezaryenim oldu eğer hamileydim 3. Olacak