_Ebrukaracan06_ Kızlar 2 haftadır bitmeyen bir enerjim var maşallah diyim sabah mutfagı dip köşe yaptım balkonu yıkadım kızımı yıkadım ama doguramadım hala yarın 39 olucaz bakalım ne diycekler sizin durumlar nasıl🫠🫠
umransag _Ebrukaracan06_ ben de yarın 39 haftalık oluyorum artık canım gece yatmadım biliyor musun üçte bir uyandım karın ağrısı kasık bel ağrısı vardı sabah altıya kadar çektim sonra uyumuşum kalktım ishalim de var bu arada bacaklarım halsiz biraz hafifledim geceye göre ama ufaktan karın ağrım devam ediyor🙄
Mavi_Kelebek__ _Ebrukaracan06_ doğum yaklaşınca çoğu anneye oluyor o yuva kurma iç güdüsüyle yapıyormuşuz🫠 kuşlar yuva yapar ya hani yumurtaları için bizim ki de öyle🥰
gizemiaaa _Ebrukaracan06_ yarın 31 olucaz ama 2. Trimesterdaki bütün enerjim gitti o kadar iyiydim ki psikolojik ve fiziksel olarak şuan kendimi bir duba gibi hissediyorum hareket edemiyorum ayaklarım ellerim şiş sürekli yorgunum lütfen bana da gönderir misin o enerjiden 🥲🥲
lokismommy _Ebrukaracan06_ unutuyorum aşkım sorry😁instagramda bir tane kadında gördüm 37.haftwsında ahududu yaprağı çayı içmeue başlamış sabah 1 bardak içmiş akşama doğurmuş kadın diyor bu kadar etkili olacağını düşünmemiştim 😅bir onu mu denesen
_Ebrukaracan06_ umransag bacım aşşaya inmiştir belki bende hiç biri yok bazen unutuyom hamile oldugumu beni sezeryan gözüküyor böyle giderse
umransag _Ebrukaracan06_ öyle düşünme ya bir günde her şey değişebiliyor bende de nişan gelmedi mesela kuru sancı var🥺
umransag _Ebrukaracan06_ tek başına sancı yeterli olmuyor ki canım geçen hafta yakın bir arkadaşım dokuz santim açıklıkla sancı çekti sabahtan akşama kadar bebek kanala inmediği için sezeryana götürüldü doğum konusu hep bir belirsizlik zaten öyle değil mi başımıza ne geleceğini Allah bilir
umransag _Ebrukaracan06_ ama bu geceyi ben zor geçireceğim gibime geliyor dur bakalım🤢 keşke halim olsa da biraz merdiven inip çıksam bacaklarım sızlıyor kalkamıyorum
_Ebrukaracan06_ umransag evet malisef ya kıza üzüldüm o kadar sancı çekmiş yenimi aklına gelmiş doktorların
umransag _Ebrukaracan06_ doğumu tetikler belki eşim altı gibi gelince dışarı çıkacağım beraber biraz parkta yürüyelim diyeceğim dört kat merdivenli evimde zaten bunların üstüne bir şeyler olur diye düşünüyorum🤷🏻♀️