Saratln mdnkrdmr annende olduysa sendede olur diyorlar yani bazen istediğin kadar krem sür genetikse önleyemezsin diyorlar ama ne kadar doğru bilmiyorum
hunilimom mdnkrdmr sadece nemli tutuyor canım bu tarz şeyler genetik bir gecede de catlayabilirsin kaşınma varsa kaşımamaya özen göster
Deletedmom2110 mdnkrdmr canım ilk başta başlanınca etkisi oluyo zaten doktoruna danışarak başla tabki sonradan kullanmaya başlayınca hiç bi faydası yok
mdnkrdmr Saratln Annemde olmuş ama ikizleri varken yani bize hamileyken.abimlere hamileyken olmamış hiç çatlaklıkları
zehradem Ben 10.haftamda başladım. Aynı sefa balsamini sürüyorum çok iyi nemlendiriyor. Bolca su içmende de fayda var canım 🤗
Seyyyma7 zehradem bende aynı kremi kullanıyorum farmasiden aldım gerçekten o kadar nemli tutuyor ki sabah sürüyorum ertesi güne kadar götürüyor 😂 40 tl gibi bir fiyatı var . Sebamed filan aldım ama aynısefa kremi daha iyi geldi nemlendirme açısından
Gokkusagivemucize zehradem ben de var o ya. İşe yarıyorsa başlamak lazım. Ben 24 oldum daha bir şey sürmüş değilim
Saratln mdnkrdmr bende olur galiba küçükken kiloluydum biraz o yüzden göğüslerimde beyaz çatlaklar var biraz.. beyaz olsunda mor mavi olmasın
zehradem Asliyildirim Daha 1 haftadır başladım canım. Sağlık ocagindaki kadın önermişti ben de farmasiden aldım. Çok iyi nemlendiriyor. Eczaneye göre de fiyatı uygundu ben aldiğimda.
zehradem Asliyildirim Ben aynisefanin yüz kremini de oneriyorum çok güzel nem veriyor ve canlı gösteriyor
Seyyyma7 Deletedmom2110 yok canım ben göbeğime basenlerime sürüyorum vazelin tarzında doğal olduğu için bir riski de yokvar gerilse bile kaşındırmıuor en azından ben çok memnunum . Vücut kremi ama nereye istersen oraya sür yüz hariç
A_S_K zehradem Bende sipariş ettim şimdi elime gelsin kullanmaya başlayacağım çok memnunlarmış hem losyon hem kremini aldım. Çok memnunmuş herkes fiyatı da iyiydi 🤗
Meryyy Canım ben 20 haftalıgım ama oarmak parmak catlaklarım var. Kilo almadıgım halde hemde. 10 kilo verdıgım halde🥺 biraz vücut yapısıyla alakalı. Hindistan cevizi yağı aldm onu kullabıyorum sımdı herkes cok memnun. Sende deneyebılırsın. Kremler cok pahalı. Aynı işlevı göruyor hemde
zehradem A_S_K Ben balsami yüz kremini aldım losyonunu da almayı düşünüyorum tüm vücut için. Şimdilik memnunum 😊
A_S_K zehradem Sevindim memnun kalmanıza bende deneyeceğim. Yüz için kullanmıyorum ben ya öyle vıcık vıcık şeyleriosevmiyorum 🤦🏼♀️ Karnım da öatlak olmasın diye krem aldım yoksa asla sürmezdim 😁
zehradem A_S_K Yuz kremi hiç oyle durmuyor iyice yedirmek lazım yüze canlılık veriyor hamilelikte en ihtiyacımız olan şey 🙄