gunes866_ minikfasulyeo sistem normal doğumu Övuyor ama bunun için hiç bi güzellik susmuyor anca olsun diyor
lokismommy gunes866_ ay bana da aynı şeyi yaptı işte tamam anlıyorum görevleri ama rahatsızlığından dolayı son ana kadar kardiyoloji doktoru izin vermeyen birine ısrarla normal demek sen normal doğur da ölürsen öl bana ne demekten başka bişey değil uyku sersemi kal geldi sabahın köründe aramışlardı çok pişman oldum azarlamadığıma
gunes866_ lokismommy şaka gibi gerekirse öl bu yolda ama normal dogum olsun Allâh akıl fikir versin bencr numarayı biliyorsan bidakine açma bile
hunilii minikfasulyeo sağlık bakanlığının yeni uygulaması, ilk gebeliği olan kadınlara son haftalarda ev ziyareti yapılıyor durumları takip ediliyor ve doğum, emzirme, bebek bakımı vs hakkında bilgilendirme yapıyorlar korkulacak bir şey yok yani
gozdeavci Yeni bir uygulama sanırım eve gelip kısa bir bilgilendirme yapıyorlar. Beni de aradılar buyrun dedim sonra çok yogunuz bugün gelemeyiz belki diyerek telefonda anlattılar kapattılar. Sağlık müdürlüğünde zorunlu bir uygulama endişelenmeyin. Ama evinize almak zorunda değilsiniz müsait değilim telefonda bilgilendirmeyi yapabilir misiniz derseniz öyle de yaparlar muhtemelen
minikfasulyeo gozdeavci bidaha ararlarsa öyle deyim o zaman 5 dakikalık bir şey için eve kadar gelinmesi anormal geldi Ya bir de 28. Haftadan sonra ev ziyareti yapıyoruz dedi ama şu an 26+4 üm tuhaf geldi
elifnurkiricigmailcom minikfasulyeo 30. Haftada geldiler bana önce kabul etmedim sonra asmden kabul et bakanlığın uygulaması dendi bilhilendirrdiler tansiyon ölçütler sorular sordular emzirme ile alakalı bilgiler verdiler ödem vs varmı ona baktılar kullandığım ilaçları vs sordular bir sıkıntı olmadi
minikfasulyeo elifnurkiricigmailcom aaa o zaman sağlık bakanlığı ile ilgili bilmiyordum bunu Ama çok saçma değil mi dün beni arayip 28. Haftadan sonra ev ziyareti yapıyoruz deyip 26+4 haftalıkken eve gelip kapıda 5 dakika ugrayacagiz demeleri korktum yani
temmuzonbir minikfasulyeo beni sadece nasılsınız demek için aradılar geçen hafta 😀 burada gördüm ev ziyareti yaptıklarını
minikfasulyeo minigim038 temmuzonbir gunes866_ mamymir lokismommy Kızlar beni öncesinde dün aradılar 28. Haftadan sonra ev ziyareti yapıyoruz dediler şimdide 26+4 Ken eve gelmek istediğini belirtti bir bayan kapıdan 5 dakika durup bilgilendirme yapacaklarını bildirdiler bende gurbetteyim eşimde evde yok dediğim gibi bahane uydurdum korktum ya bir yandan öyle deyip geri öyle yapmalarından dolayı Benimde ilk gebelik Allah affetsin Ağzımdan yalan çıktı tövbe tövbe Bir yakinimiz kaza yaptı hastahanedeyim kusura bakmayın haber veremedim dedim Konum atın demişti de Sonra keşke önceden haber verseydiniz falan dedi bende özür diledim tekrardan tamam dediler kapattılar kibar konuştular ama Beni tekrardan ararlar mi sizce Telefondan da bilgi vereceklerse eğer neden eve geliyorlar onu da anlayamadım Eve gelmeleri gerekli bir şey mi bilemiyorum Ay ne bileyim ya hormonlardan kafam allak bullak insanlara da güven kalmadı bu devirde hirlisi hırsızı var
sibelaydin0206 minikfasulyeo evet benide aramışlardi Sivas’ta yaşıyorum ben ilk dolandırıcı tehlikeli insanlar sandım çünkü hiç öyle bişey duymamistim sonra bir şekilde kabul etmiş bulundum çok kibar 2 tane kadın geldi biri doktor biri ebe idi bilgilendirme yapıp gittiler doğum öncesinde. Yeni doğum yaptım doğum sonrası bilgilendirme yapmwk için de geleceklerdi ancak istemedim bu sefer gerek yok bildiğimiz şeyleri anlatıyorlar zaten
minigim038 minikfasulyeo benide aradılar 2 gün önce haftamı söylediler, hangi hastanede doğum yapacağımı sordular bide doğum şeklimi sordular o kadar eve geleceğiz demediler
temmuzonbir minikfasulyeo bende eve gelmelerini anlayamıyorum canım birde bende korkarım yani haklısın, umarım tekrar gelmek istemezler iki soru için
gunes866_ minikfasulyeo konum istemesi garip geldi bence evde yokum deme. Tekrar ararsa musayıt değilim istemiyorum bilgilendirme de
lokismommy minikfasulyeo ben şehir dışındayım diyeli 10 gün oldu daha kimse aramadı arayan numarayı da engelledim zaten boşver 🥲her ne kadar iş yapmaya gelseler de kimin ne olduğunu bilemeyiz zamanında yaşlı bakım diye gelen bakımcılar dedemin parasını pulunu evinin ufak tefek eşyalarını az çalıp çırpmadı devletin personeli bide bunlar o yüzden asla kimseye güvenemiyorum
minikfasulyeo temmuzonbir insaAllah Çoğu kişi de bakanlığın uygulaması diyor bu durum içinde yinede eşim evde yokken bilmediğim şehirde istemiyorum yani her türlü haber duyuyoruz insanlardan korkar olduk
minikfasulyeo gunes866_ denilene göre sağlık bakanlığı nin uygulaması imiş bu Valla bende anlamadım ya Telefonda adresi sordu söyledim Sonra gelmeye yakın konum da atar mısınız falan dedi Öyle oldu yani huylandirdi kadın beni