snmcftc Dün bu ilk doz boğmaca olan tetenoz aşısını oldum ateşim falan olmadı şükür ama kolum kütük gibi kaldıramıyorum ne kadar sürecek geçmesi hiç bir fikrim yok ağlamak istiyorum
nazliycaa snmcftc buz koyun rahatlatır inşallah. Bende dün oldum sadece hareket ettirince biraz ağrı oluyor. Hemşire yoğun ağrı olursa buz iyi gelir demişti
Prensesmom_ snmcftc soğuk kolonya uygulayın yada buz uygulamasi yapin ilaç dagilmadiysa ağrı yapıyordur
snmcftc nazliycaa amin saolun siz kaç haftalıksınız benim doktorum 28 de birini 32 de birini yaptıracaksın dedi sağlık ocağında ki hemşire de bunun 32 de bitmesi gerektiğini yoksa düşüğe neden olduğunu söyledi anlam veremedim ama doktorum güvendiğim birisi
Prensesmom_ snmcftc ilk dozunu 6 aylıkken ikinci dozu da 7 aylıkken yapılması gerekiyor sağlık ocağı doğru bilgi vermiş size
nazliycaa snmcftc 21 haftalığım ben. Bir sorun olmaz bence ya. Tehlikeli bir şey olsa doktor o şekilde demezdi zaten
snmcftc temmuzonbir biraz daha iyi gibi geçiyor sanırım ama ev içerisinde iş yapmamı çok zorlaştırdı 🤣