Birrrcan Hacerak72 yarın 37 oluyorum berbat geçiyor benimki gece uyku yok sabah erkenden uyanıyorum uyuyamıyorum sağa sola dönmek nole işkence çok zorlanıyorum 1 haftam kaldı şükür planlı sezeryan
melisasak35 Hacerak72 37+4 berbat geçiyor 5 günümüz var doğuma zaman geçmiyor sıcak basması soğuk terleme berbat mideee yanmasııı yorulma yürümede zorluk heryerim ağrıyor uyuyamıyorum vallaha fenalık geçircemmö
busrabaskal Hacerak72 36 bitti resmen 1 haftadır özellikle ishalim dr hormonlardan dedi doğum yaklaştıkça olur dedi
baykusgirl Hacerak72 merhaba 38 haftalik 1 gunluk son ayları baya yoruyormuş yürümekte biraz zorlaniyorum sanki karın sertlesiyor arada bir ne zaman gelecek belirsiz kendi doktorumda izinliymiş oda yok şaka gibi ne olacak bilmiyorum 🥴
serenss Benim pek iyi değil mide bağırsak ne varsa bozuldu … Sicak basıyor nefes darlığı var oturdum doğurmayı bekliyorum … senin nasıl geçiyor
_Ebrukaracan06_ Yarın 39 oluyorum hiç belirti yok doğurmak istiyorum miğdem çok feci yanıyor şurup aldım 1 haftada bitti 😂
Hacerak72 Birrrcan kendın mi istedin sezeryanı evet ya biz beklıyecz bakalm kacta gelecek ama baya zorlanıyorum artık
Esnsntrk Birrrcan bende yarın 37 oluyorum normal doğum olacağı için 41 e kadar yolu var dedi doktor. Suni de hiç istemiyorum 2. Gebelik. İlki 40+5 de doğdu suni ile
uykucukoalaanrs Ben 36 oldum bugün bide 5. Katta oturuyorum çok zorlanıyorum inip çıkarken. Bugün kontrolüm vardı 2300 dedi kilosuna sizin o haftada ne kadardi kilosu sanki az geldi bana
Hacerak72 uykucukoalaanrs 36+4 te gttım 2800 dedıler ama pek aldırmıyorum ılk kızımda 3 kılo dedı doktor ben aynı gun dogum yaptım 2180 dogdu kızım
basaksu Bu son haftalar ne zormuş 38+2 akıntıları kafama takıyorum hafif hafif su geliyor gibi bazen akıntı bazen mukus yani kafam çok karıştı enfeksiyon mu nişan mı normal sürecin parçası mı bu hafta gebeleride tecrübelerini yazarsa sevinirim
Hacerak72 basaksu keske bır ıdrar tahlılı yaptırsaydın enfeksıyon varsa dogumda bebege gecmesın dıye sonra yatırıyorlar fln cok zor
esiii1 basaksu bende de akıntı var ama su değilde böyle mukus gibi ya iyice artı bu haftalar bence 37+3 haftadayım anlamadım yani doğuma 18 gün var arada ağrım oluyor başka da bişi yok bebeğimin gelmesini bekliyorum heyecanla .
uykucukoalaanrs Hacerak72 ay o kadar fark oluyor mu yaa ultrasonla doğum kilosu bide doğunca da biraz veriyolar
Hacerak72 Esnsntrk ayy suni mecbur olmadıkca alma benım ilki suniydi 3. Gunun sonunda dogurdum dıyordum çıkmam heralde burdan sağ bıde sezeryan yapın dedim artık devlet hastanesıydı yasak dedı yapmadı