gizzoz Yüzdeki lekelenmeler için kullandığınız bir ürün var mı veya C vitamini serumu kullanabilir miyiz? Doktor onaylı kullandığınız bir şey var mı
sevomom gizzoz Ben niacinamide serum ve azelaik asit kullanıyorum hamilelikte güvenli diye söylüyorlar. En önemlisi güneş kremi tabi ki mineral filtreli, çok sıcak bir şehirde yaşıyorum işim gereği genellikle dışarıdayım hiç lekem olmadı umarım olmaz
Almirolie gizzoz yazın c vitamini kullanmanızı önermiyorum gebeliğe bağlı lekelenmeler genellikle doğum sonrası çoğu geçiyor
sevomom mamacitt serum ve asit The Ordinary, güneş kremi AXIS-Y Complete No-Stress Physical Sunscreen
gizzoz Almirolie evet doğru ilk hamileliğimde de olanlar geçti hiç kalmadı ama suan ikincide çok fazla oldu ve insanlar sürekli söyleyince rahatsız hissetmeye başladım
Almirolie gizzoz şuanlık sadece temiz içerikli güneş kremi kullanım leke karşıtı birşey varsa oda olabilir ama sizinki gebelikten kaynaklı olduğu için etki etmez sadece güneş lekelerinden korur doğum sonrası bol bol peeling ve kese yapın