Nims tosbix al benden de o kadar sürekli acaba kalbi durdu mu bir şey oldu mu diye düşünmekten psikolojim bozuldu şu an 11+1 yaşıyor mu diye sürekli düşünüyorum
istanbullugelin27 Nims ben de aynıyım en son 8+5te gittim. Şu an 10+6dayım. 11+6da perinatalojiye gidicem ama aklima olumsuzluk getirmek istemesem de kalbinin durdu hala benimle mi diye düşünmekten kendimi alamıyorum. Kalbinin dursa bi şekilde anlar miyiz belirti ver mi acaba?
Prensesmom_ tosbix çok erken bir haftada olduğunuz ve bebeğinizi hep görmek istediğiniz için gebelik kaygısı yaşıyorsunuz bu her gebenin başına geebilcek bir durum bebeğinizi ne zaman hissederseniz o zaman azalicak bu kaygılarıniz merak etmeyin inşallah sağlıkla büyür
blnmyld tosbix Çok normal bende ilk haftalarda hissedemediğim için hep kafamda acaba yaşıyor mu kalbi atıyor mu ya kalbi durduysa diye düşünüp dururdum ama Allaha şükür hiç bişey olmadı 30 haftaya geldik balım, illaki oluyor yani bu endişeler 🥹🌸
tosbix blnmyld bir tek bende oluyor sanıyordum eşimede kaygılı gözüküp endişelendşrmek istemiyorum size yazayım dedim iyi geldi gerçekten normal olduğunu bilmek 🥹
blnmyld tosbix Yok yok hiç böyle düşünme, kafandan atmaya çalış güzel güzel şeyler düşün birşey olmaz inşallah 🌸
ffftmaa tosbix bende 7+1 deyim bende düşünüyorum arada bir o his banada geliyor salı günü randevum var siz bebeginizi gordunuzmu kalp atsini duyudnuzmu
tosbix ffftmaa 6+3 de duyduk çok şükür herşey yolunda dedi doktor ama tabi minicik olduğu için zamanka bakacağız dedi bende hiç mide bulantısı kusma iştahsızlık yada başka birşey yok sadece arada ufak ağrılar oluyor karnımda o kadar siz ne durumdasınız
ffftmaa tosbix bende mide bulantısı çok var mutfağa girince tiksiniyorum kusma suanlik yok ama sabahları oguruyorum kusma derecesine geliyorjm ama kusamiyorum şuan bile çok midem bulanıyor ne yicehimi bilmiyorum ben daha hiç muayeneye gitmedim sadece saglikocagina hamile olduğumu belirtti kan sonucuna göre adet tarihime göre 7+1 oluyor bakalm inşallah gidince gorurum
meyvemsi tosbix o bence tum hamilelerde var bende 17 haftaligim 4 haftadir kontrole gitmiyorum asiri merak ediyorum iyi mi bi sorun var mi her sey yolunda mi ya bir sey olduysa diye dusunmeden duramiyorum maalesef
ffftmaa tosbix ya gidince gözükmüyor vs benim ilk cocugum değil ikisindede gidince gözükmüyordu dış gebelik kimsayal gebelik vs diyip strese sokuyolardi doktrlar açıkçası oyuzden bekledim biraz tam gözükür gidince soru işareti olmaz diye