yazisiltisi Merhabalar 25 yaşındayım, son adetim 21 temmuz 30 temmuz ve 3 ağustos korunmasız ilişki yaşandı, cumartesi kan verdim negatifti dün sabahta erken gebelik yaptım negatifti sizce ne yapmalıyım aklım çok karıştı
pelosu yazisiltisi Kanda negatifse negatiftir. Siz hamile kalmak için mi ne yapmalıyım diye soruyorsunuz
gamzeakarsu17 yazisiltisi tamamen bilmemenin ve heyecanın sebep olduğu şeyler bir kerelik ilişkiyle hemen gidip test üstüne test verilmez reglinin gecikmesini beklersin ondada 4 5 gün gecikene kadar sabretmelisin
pelosu yazisiltisi Anladım ne kadar oldu gecikme peki 21 temmuzsa son regl ? 20 ağustos tayız henüz . Yani belirgin 1 hafta on gün gecikmeden sonra zaten test yapmak gerekir öncesinde varsa da testlerde çıkmıyor ki yine kan ile öğrenmek gerek böyle erken dönemde. Ben beklemenizi öneririm çok çok erken suan
kumsalyildirim yazisiltisi son adeti sormuyorum yeni reglinize kaç gün var şuanda ? Döngünüz kaç gün olduğunu bilmediğim için kaç gün kaldığını ben hesaplayamam ☺️
yazisiltisi gamzeakarsu17 merhabalar bilmemek değil zaten bir çocuğum var sadece kasık ağrısı olduğu için kan vermiştim süreci gayet iyi biliyorum ayrıca hastanede çalışıyorum çok teşekkürler😌🙏🏻