Rumeysa17 Kızlar yeni dizi var ya atv de hercai. Oradaki oyuncunun adı miran anlamı da sevindirici gün mutluluk veren gün barış huzur demekmiş benim çok hoşuma gitti sizce nasıl? 😊
Nazoliii Rumeysa17 kişiye göre değişir ama bencede kulağa hos geliyor 🤗 diziyi izledikten sonra isim meshur olur demistim 🙈
Eymenata Rumeysa17 ilk bebeğime kısmet olmadı Mehmet olacak ama ikinci olursa Mihran koymayı düşünüyorum bende çok beğrniyorum
Ayguns Böyle isimler belirli bir süre popülaritesi olan isimler. Bence daha normal bilindik isimler koyun
Yaser27 Benim de hoşuma gitmişti diziyi izlerken kıza mira erkeğe de miran uyumlu olur diye aklimdan geçirmiştim 😄
Rumeysa17 Tugba2626 hiç beğenmedim demek yerine benim çok hoşuma gitmiyor daha güzel isimler var diyebilirsin 1 lafı söylemenin 40 tane yolu var bana ters geldi .
Aycann12 Rumeysa17 bende isim kararsızım 27 gün kaldı Doğuma daha kararlaştıramadık bende o diziyi izliyorum geçenlerde eşime dedim miranmı koyalım diye 😍 yiğit Asaf diyorum ikisinin arasında kaldım