rabia06rabia BAT 17 Ağustos 3 gün olmadı bugün regl oldum ilk pempe gibiydi şimdi kırmızıya yakin renkte ama çok olmuyo peceteye gilince geliyo dün test yaptım pozitif şimdi sabah ilk idrarla yaptım oda pozitif
mom2_1 rabia06rabia Belki de kimyasal gebelikti ben de yaşadım testler pozitifti regl oldum. Bide testlerde ikinci çizgiyi göremedim ben
rabia06rabia bebekisteyen altta ki dün yaptığım diğeri sabah kamerada çok belli olmuyo silik çıktı çünkü cizgiler
seymagr_ rabia06rabia çok yalancı cikardgini görmedim aslında ama istisna tabi aşırı silik çünkü alttakinde var kuruma da yapmış olabilir adet olduysaniz yoktur zaten
rabia06rabia seymagr_ ikiside 5 dk içinde çıktı sonradan çıkmadı geçen aylar da da yapmıştım direk negatifti yanlış sonuç vermiyo diye biliyorum
seymagr_ rabia06rabia adet olmuşsunuz ama gebelik yok insan çok üzülüyor biliyorum ama testler çok yanıltıyor rabbim en kısa zamanda hayırlı bir evlat versin insallah
rabia06rabia mom2_1 foto da çok belli olmuyo ama direk gözle goruluyo olabilir cnm bilmiyorum anlamadim