yenianne_adayl Kizlar dun yatisim yapildi bebek haraketsizmis gunumde gelmis doktorum nst begenmemis fitil verdiler uzun kagit gibi arada sancim geliyor abartilcak bisey degil 3 saat oldu sizce articak mi bu kadarmi yani anlamadim acikligim ise 1 cm
caaaanaaann yenianne_adayl Rabbim bir sancida kurtarsın inşallah sagsalim doğsun bebeğiniz ben 36 haftalıken doğum yapmıştım üç cm açıklıkla gitmiştim dogumhaneye direk suni sancı verilmişti ama serum taktılar öyle acilmam olmuştu ilk dogumum du akşam 8 de başlayıp sabah 5 te doğmuştu oğlum sizde sagsalim dogurursunuz inşallah sağlıkla kalın 💗
ada1234 caaaanaaann bende 36 haftadayım 3cm açıklığım var yatış kabul etmedim doğumunuz güzel geçti mi bide bebeğiniz küveze girdi mi acaba
yenianne_adayl caaaanaaann amin jnsallah acilmam yok fitil var suan baska birsey vermedilet daha ama acilma olmadikca moralim bozuluyor
caaaanaaann ada1234 ben ozmanlar 17 yaşındaydim doğum ile ilgili hiçbir bilgim yoktu ıkınma veya nefes egzersizleri ni hiç bilmiyordum biraz zorlanmadım değil ama çok şükür oğlum sagsalim dogdu ve kuveze girmedi 2990 grm doğmuştu ciğerleri falan iyiydi insallh sizlerde sagsalim dogurursunuz bebeklerinizi bende 34+3 haftalık hamileyim inşallah bende sagsalim dogururum 🥰💕
01_zeynno yenianne_adayl inşallah sağ salim bebeğini kucağına alırsın Altan fitil açılma yapması lazım bende ilk doğumda almıştım acilmam olmuştu
caaaanaaann yenianne_adayl moralinizi bozmayın ve bol bol yürüyüş yapın oturtup kalkın sagsalim doğsun inşallah bebisiniz Allah güç kuvvet versin sizede 💗
yenianne_adayl 01_zeynno sancilar yeni basladi ondan dolayimi bilmiyorum yeni yeni geliyor sizin sanci oldugundami acildi verildikten hemen sonrami
01_zeynno yenianne_adayl sancılar geldikçe açılma olmuştu sancılar şiddetlenir birden açılma olur bende öyle olmuştu
yenianne_adayl 01_zeynno dedim gibi suan siddetli belim cok agriyor buyuk lavabom varmis gibi baski var
yenianne_adayl caaaanaaann nst kaldirmadilar yatiyorum suyumu patlattilar islak yatakta igrenc sekilde sanci cekkyordum birakin yuruyum haraket dedim izin vermediler bebegimin durumu yuzunden acilmamda 3 cm baska olmadi
yenianne_adayl _Ebrukaracan06_ evet sanci verdiler basta hissetmedim acilmam 2 oldu suni verdiler onuda 4 saat cektim cok koturdu hastaneyi yiktim herkezle kavga ettim cocugumun kalp atisi yuksek hemde haraketsizdi sanci vererek daha kotu oluyordu ozele gitme krari aldik derken onlar sezeryana devlet aldi ve suan iki saat oldu dogum yapali annelere Allah guc kuvvet versin
babyonn yenianne_adayl devlette bu hareket etmeye olan karşılık nedir ya? Kaçıncı okudum böyle bas bas bağırıyorlar normal doğum diye ama böyle yatarak sancı mı çekilir? Geçen karnım ağrıdı regl gibi sanki erken doğum riskim varmış meğer direk önüme bi sandalye alma ihtiyacı duydum bir yere dayanma yürüme ihtiyacı hissettim bunun daha ilerlemiş halini yatarak sancı çektiğimi hayal edemiyorum
caaaanaaann yenianne_adayl kişiden kişiye değişir acı eşiği yüksek se normal diyorlar ama ben çok kötü olmuştum 😣