ayaznannesi Diyarbakır Kızlar tanıyan veya muane olan arkadaşlar memnun musunuz hiç gittiniz mi benim içime kurt dusurdu cihazı iyi miydi ?
Gamze-06 ayaznannesi Gülcan hoca Ankara dan tayin oldu Bilkent şehir hastanesinde beni çok muayenede etti. Çok iyi bi doktor işindede gayet iyi bilgili gönül rahatlığıyla tercih edebilirsiniz ☺️
rabia4921 @“ayaznannesi” size ne dedi ki bende bu doktora randevu aldım ama iptal etim erken aldım dedim biraz daha ilerlesin 18 hafta oldumda aldım baktım dediler bazen erken gidilse beli olmuyor bende iptal etim ilgili miydi nasıldı doktor
ayaznannesi rabia4921 ilgiliydi beni biraz fazlasıyla korkutu işinde başarılı bir doktor sanırım bende bilmedigim için sordum kimse yazmadı ama instagramdan falan yazdim benle konuştu kan tahlilerimi filan inceledi ilaç falan yazdı memnundum ilgisi falan iyi
rabia4921 @“Gamze-06” sadece detaylı ultrasona mı bakıyor ben detaylı ultrason için randevu aldım ona ama iptal etim gazı yasargıl kadın doğumdakine diyorsunuz demi
Gamze-06 rabia4921 ben Diyarbakır’ı bilmiyorum:) hocanın adı dikkatimi çekti instagramda takipleşiyoruz. Bu kadar bilgiyi ancak özelde veriyorlar devlette muayene eder ama doktorlar çok konuşmaz ama Gülcan hoca bilgi veriyor ilgileniyor ne görürse söylüyor Allah razı olsun işini severek yaptığı çok belli
rabia4921 @“djcivieie” bende ona aldım ama 18 haftalık olucaktım o zmn erken diye iptal etim araştırdım bazen bu haftalarda herşey net değil ondan siz kaç hafatlıksınız ve sürekli kadın doğumda mı kontrole gidersizin doktorunuz kim
ayaznannesi rabia4921 beni siverekten oraya yönlendirdiler ikiz gebelik benim onun için gittim 29 haftalıkken randevu bulabildim ben benimkide fazlasıyla geç kalındı
ayaznannesi Gamze-06 Gamze-06 kesinlikle aynı gün içinde bana döndü Allah razı olsun instagramdan konuştuk ilaçlarımı filan tahlilerime baktı sadece beebginn ense kalınlığı var dedi acaba yanılma payı var mı die sordum soruyu ilgisi için Allah razı olsun
Gamze-06 ayaznannesi böyle ilgili doktorlar olunca insan nasıl seviniyor değil mi ☺️ birde negatiflik saçanlarla kıyas olunca. Ne kadar zaman geçsede iyilik unutulmuyor işi gücü rast gitsin inşallah daha da iyi yerlere gelsin🌸
rabia4921 @“ayaznannesi” peki sizi Korkut’u şeyler neydi oldu mu dedi şeyler çıktı mı ne zmn yaptınız
rabia4921 @“Gamze-06” bende ona aldım erken oldu için iptal etim haftaya işte o zmn 18 haftalık oluyorum araştırdım bazen çok erken haftalarda beli olmuyor bu yüzden biraz daha ilerlesin alayım dedim acaba iptal etim diye tekrardan alabilir miyim