Burcak61 Zeynep7777777 plasenta previa totalis yanı rahim ağzında tamamen plasenta bu yüzden her kontrolde sürekli serviks uzunluğu ölçüyor ama çok şükür bi kısalma olmadı
Ertugunannesi Burcak61 bu arada rahim agzini ultrasonda karindNmi olcuyorlar alttan mi benim karindan olculdu 3 hafta once alttan baktirmak istemiyorum ben hsngisi daha iyi bilgi veriyor tam
Ertugunannesi Burcak61 aynen bende hic cikmiyorum hastane disinda ama yatmakta aci veriyor artik yanlarim agriyor 😥
Burcak61 Ertugunannesi Benimde 😂 artık ağrımayan kemiğim kalmadı 23+5 im daha bir sürü hafta var nasıl olacak bu yatmak işi bu kemiklerin ağrısı bilmiyorum 😊 sağlıkla alalımda kucağımıza napayım doğumdan sonra gezerim 😊
Burcak61 Ertugunannesi benim 18+4 de önce karından baktı sonra alttan baktı 50 mm dedi kağıda da öyle yazmış 22+4 de yine alttan baktı 49 mm dedi detaylı da bana üstten baktığımda 37 dedi alttan bakınca 49 mm dedi kağıtta da 49 yazıyor
Burcak61 Ertugunannesi ay evet senin benden bi 6 hafta fazla yatışın olacak kıyamadım şimdi sana 😊 geçmiş olsun ne diyim 😊
Burcak61 Ertugunannesi aynen bencede alttan daha doğru sonuç alınıyor acaba kaçıncı haftaya kadar progestan devam etcez ben hep sormayı unutuyorum
Burcak61 Ertugunannesi 🙄 10 mu allah kolaylık versin ben 18 e kadar gezdim ya işe gidiyordum 18+4 de doktor çalışamazsın dedi iş yerim kabul etmedi işten çıkıverdim yoksa yani o zamana kadar iyi gezdim