sirce Ben şuan 10. Haftamdayım, hamileliğimi öğrendiğimde 56 kiloydum şuan 59-60 normalden fazla da yemiyorum ama vücudumu çok şişti 3-4 kilo çok mu almışım sizde nasıl olmuştu ilerleyen dönemler için çok korkuyorum 😣
zulemaa sirce dert etme ilk gebeliğimde 25 kilo almıştım hepsini verdim şimdi 26 kilo aldım. Bebekler sağlıklı olduğu sürece sorun değil kilo verilir :)
meelissaa sirce benim 1,5 yaşında kızım var hamile olduğumu öğrendiğimde 15 haftaydı ve 5 kilo verdim şu an 27 haftalığım o kiloyu yeni aldım yani herks farklı oluyor sadece sağlıklı bebeği besleyen şeyler ye kilo almasan daha iyi ama ikinizinde beslenmedide iyi
sirce dilekmom6 ahahah sanırım şişiyoruz onunda etkisi var ya benim bacaklarım bile daha iri geliyo gözüme artık
hira_21 elifsuleyman01 ya bende 20. Haftaya kadar kilo almamıştım 24. haftaya geldiğimde bir baktım 5 kg almışım şimdi 27 haftalık oldum sayılır 6 kilo almışım 🥹
elifsuleyman01 hira_21 kesin bende alırm gebeliğin başında bulantı olduğu için birşey yiyemiyorsun sonra bitince yiyip kilo alıyorsun
hira_21 elifsuleyman01 bende hiç mide bulantısı da olmadı ama canım yemek yemek istemiyordu o yüzden 20. hafta kadar kilo almadım ama şimdi saat başı acıkıyorum
dilekmom6 sirce ben 33′teyim. 42 numara giyiyorum artk 😅 topuğum dışarıda kalıyor eski ayakkabılarmda. Öyle bir büyümek sismek iste
meyvemsi sirce 17. Haftamdayim 7 kilo almisim aslinda disaridan kiloyla alakali ben kendimde pek degisiklik gormuyorum ya da gormek istemiyorum ama gobegim bir hayli cikti bebek iceride 7 kilo degilse biraz sıkıntı kdkdkdldle
gamzeakarsu17 sirce ilk hamileliğin mi.vucut bebeğe alan açmak onu korumak için yağ bağlıyor genişliyor bebeğe hazırlık.ben ilkinde 15 kg aldım.şimdi yine hamileyim 27+5 2 kg aldım sadece.çünkü vucut biliyor bebeği hayatta tutabileceğini kaslarımda tabiki daha esnek karnım kocaman oldu ama kg almıyorum bebek iyi olduğu için sorun yok almakta vermekte annenin elinde değil diyet ben iki durumuda yaşadım
sirce gamzeakarsu17 ay ne güzel bi açıklama yaptınız hiç böyle bir şey duymamıştım çok teşekkür ederim 🥹🫶🏻