saskinleopar 12 haftalıkken kan verdim ancak laboratuvar arayıp yetersiz kanınızda Fetal fraksiyon 10 gün yani gebeliğim 15. Haftaya girince tekrar kan alıp test yapacağız dedi. Böyle bir durumu daha önce yaşayan var mı ?
pamuksekeer saskinleopar ben yaşadım önemli bir şey değil canım bebeğin sağlığına bakmak için belli bir miktar üstüne çıkması gerekiyor senin kanında o da herkeste aynı göstermiyor ben 11. Haftada verdim yetmedi 13te tekrar verdim çok şükür temiz geldi
saskinleopar ozden2 ikinci de yetersiz olursa bir anomali olabilir amniyosentez yapmak lazım diyorlar. Tedirgin oldum açıkcası
ozden2 saskinleopar bana öyle bi şey denmedi. Yaptığım firmayı değiştirdim güvenemedim. 2 kez sonuç alamayınca 3. De çıktı çok şükür
iremsakgun ozden2 kusura bakmayın böyle sorupta bunaltmak istemem ama çok zor bir süreç geçiriyorum. Kaçıncı hafta da verdiniz sonuncuyu çalışabildiler değil mi
ozden2 iremsakgun yok ne demek istediğinizi sorabilirsiniz. 16 17. Hafta civarıydı ben de sorduğumda 20 li haftalarda bile sonuç alıyoruz demişlerdi bana
iremsakgun ozden2 çok teşekkür ederim 2 kez sonuçlanmayınca benide anomali olabileceği ile ilgili korkuttular. Bir önce ki test verdiğim yerde çok oyaladı sonrasında yetersiz fetal fraksiyon dedi umarım bende 3. De güzel sonuç alırım
ozden2 iremsakgun aynı şeyleri yaşadığım için sizi çok iyi anlıyorum. İçinizi ferah tutun Allahın izniyle güzel sonuçlar alacaksınız 🤲