Kubra__mom 2 gündür tekme seyrekleşti biraz gibime geliyor yani ne zamandan sonra sayıyoruz tekmeyi ,
mayraa1131 Kubra__mom 28.haftada saymaya başlıyoruz ekstra bir haraketsizlik yoksa bebeğini en iyi sen bilirsin ama bu haftalarda haraketleri azalıp çoğalabilir
moonlilac Kubra__mom ben de 26+2 deyim son 2-3 gündür tekme atmıyor ara ara hareketlerini hissettim ama önceki günler acıtacak kadar tekme attığı oluyordu birkaç gün atmasa ben de merak ediyorum 🤔
nurellaa52 Kubra__mom hareket hissetmezsen eğer hareketlendirecek bişeyler ye çikolata ye su iç sola dön uzan tatlı şeyler ye iç yine hareketlenmezse git tabiki tekme bebeğin keyfine kalmış ister atar ister atmaz 😂sağlıkla kucağınıza alın inşallah
Kubra__mom nurellaa52 evet öyle yapmaya çalışıyorum bu aralar tekme çok olunca öyle alıştım 2 gün bi seyrek olunca endişelendim 🥲☺️
Kubra__mom uykucukoalaanrs saymak mümkün değil bende hiç anlamam uzanınca anlıyorum hareket halinde kıpırdamıyor
uykucukoalaanrs Kubra__mom benim 30 dan sonra çok hareketli hale geldi ondan önce günü gününü tutmuyodu