kbk1710 Selam kızlar ilk gebeligim 21 haftalık hamileyim yani bebis hareketimi gaz mi ayırt edemiyorum nasil anliycam :) Sizler kaçıncı haftada anladınız?
african kbk1710 20+5 de ilk kez minik bir tekme hissetmiştim. Tam bebeğin olduğu yerden gelince anlamıştım. Yoksa ben de bu bebek değil mi diye düşümüp duruyordum her haraket için :)
rumeyyurmom kbk1710 benimde ilk gebeliğim 16. Haftamda çok aşırı derecede ufak üst üste üç defa bir seyirme hissettim çok duygulanmıştım bebek olduğunu anladım ondan sonra zaten yavaş yavaş anlıyor insan ya bebek mi başka bir şey mi diye şimdi de 30 haftalığım çok hareket edip bir yerde toplanınca birden bire rahatsız oluyorum 😂
vanilyalibuse kbk1710 16. haftada anladım 🥰 bebeğin olduğu tarafta pıt pıt bir şey atıyormuş gibi olmuştu birkaç kez kısa süreli 🥹
_mom24 Balık yuzuyor gibi,nabız atıyor gibi pıt pıt seğirme gibi hareketler bebeğin gaz olunca nefesini 1 sn tutup öne gel demişti doktorum devam ediyorsa gazdır
aysegultzn rumeyyurmom merhaba sizin ilk gebelik mi ben de 16. Haftadym da hissedermiyim bugünlerde acaba
annebebekk52 kbk1710 2. Gebeliğim 15 haftalık olduk bugün 1,2 gündür çok hafif hissediyor gibiyim erken gelio ama bilemiyorum 2. Olduğundan mı
miniveben beyzkync annebebekk52 gerçekten benim de çok erken 13 haftalık ikinci gebeliğim ama bazen bebeğim olduğu tarafta sanki bir şey seyiriyor gibi oluyor kaşınıyor gibi saniyelik geçiyor çok şaşkınım gaz olunca anlıyorum bu çok farklı ama çok erken gerçi kızımı ilk gebeliğimi 15 haftalık hissettim 🤔😅
beyzkync miniveben benim ilk gebelik ama erken başladı ilk başlarda ayırt edemiyordum şimdi 19 haftadayım pıtpıtlar arttıkça emin oldum :))
kevsertksr 17.haftada hissetmeye başladım böyle gaz sancısıyla karıştırıyordum başta sonra bebiş olduğunu anlıyorsun. 20. Haftadan sonra net olarak bebek diyorsun zatennn🌸🐣
kbk1710 kevsertksr valla 21 haftadayim 3 4 gündür böyle aksamlari oluyor gaz gibi mi bebis mi hala hissedemiyorum ilk gebeligim bilgimde yok🥹🤲🏻
rumeyyurmom aysegultzn merhaba evet ilk gebelik herkeste farklı olabilir ama ben erkenden hissetmiştim 19. Haftada tam hissetmeye başladım