Burcu3207 Yarın şeker yükleme testi yaptıracağım. Aç karnına mı gitmem gerekiyor ya da tok mu? Eğer aç karna gideceksem ne kadar saat aç ve susuz olmam gerekiyor?
meryys Burcu3207 Ben akşam 10 dan sonra birsey yeyip içmedim 8 .15 gibi kan verdim doktorum bana su dahi içirtmedi
nagihan_28 Burcu3207 bende yaptıracağım hamilelikten önce insülin direncim vardı ailemde de şeker hastalığı var doktorum yaptırmalısın dedi vardır bir bildiği
rojbinars Burcu3207 saat 12 itibariyle hicbişi yenilmemesi lazim gittiğiniz saaten beli miktarda ilac verilip tekrardan hicbişi yemeden bir saat bekliyip geri kalan ilacı yiyeceksiniz bu süre zarfında bişi yenilmemesi lazim
sadecebirsoru Burcu3207 gece 12den sonra hiç birşey yemeden sabah aç karınla gitmelisin. Su bile içme demişti bana hemşire orada da 2 3 saat aç kalarak saat başı kan veriliyor.
_mom24 @kbk1710 Diyabetin varsa,ailede varsa,polihidroamniyos varsa bebek iriyse endike aslında şeker yüklemesi.Onun dışında açlık/tokluk/insülin/hbA1c ile de takip edilip öğrenilir şeker olup olmadığı.