Mariyam_ @_54kardelen çok zor ya gerçekten ben bulamadım Allah yardımcınız olsun inşallah Adam da öyle iştahlı yiyodu ki 🥹
Mariyam_ @_54kardelen ben de normal de korkarım öyle şeylerden Nasıl yiyolar diyordum.Midem.cok bulanirdi Ama Kızım sağolsun Cengaver yaptı bu konuda beni 🫢😂
xxlnmez ilaydagkk1 ben akyazının doktorlarını hiç beğenmiyorum zaten doğum burda yapılmadıgı için akyazıya gidip gelmek saçma yani
_54kardelen xxlnmez bende bir kere Özgür çota gittim iyi doktordu ona gidip gelirim dedim artık ama ne zamandır listede adını göremiyorum randevu bulamıyorum siz buluyomusunuz
ilaydagkk1 xxlnmez bende eğitim araştırmanın karşısında muayenehanesi olan Sümeyra vural a gidiyorum doğum vs için medarla anlaşmalıymış
ilaydagkk1 xxlnmez kız eğitim araştırmada dedim kime diye 😂 Emre doğuma başlamış geçen gün gittiğimde ameliyatta yazıyordu ekranda fabrikaya kağıt vermek için gittiydim bulamadım
DenizAda_ _54kardelen bir gün evimin balkonunda oturuyordum anason koktu burnuma muhtemelen biri rakı içiyordu estikçe kokuyor ama buram buram hiç de sevmem tabi ki içmedim inş bebeğime bir şey olmaz da çok saçma…
xxlnmez _54kardelen evet ben en son perşembe günü gittim şimdi randevu kovalıyorum iyi bir doktor bilgisi var
DenizAda_ _54kardelen yok yok içmedim ama canı çekince o şeyi yemezsen içmezsen bir sürü hurefe dönüyır ya ortada ondan dedim bir şey olur mu diye
_54kardelen xxlnmez randevu için MHRS den mi bakıyorsun yoksa 182 mi arıyosun ben MHRS den bakıyorum o yüzden liste de adı hiç yok
xxlnmez ilaydagkk1 normalmi sezeryanmı? Ama gene ben burda doğurmak istemem hastane yetersiz yeni doğanı yok, araştırmada özgür çota gidiyorum bilgili bir doktor orta yaşlı doğumlarıda güzel oldugunu duydum (ben sezeryan olucagım için)
_54kardelen ilaydagkk1 acaba özelde doğum yapmak için medar mı yoksa beyhekimmi iyi medarı düşünüyorum ben ama beyhekimde güzel geliyo
ilaydagkk1 _54kardelen beyhekimde yenidoğan yoğun bakım varmış galiba canım birde medar hakkında bişiler duymuşlar ama ben bilmiyom 😂
xxlnmez _54kardelen mhrsden alıyorum sabahları 10:02 de açılıyor yeni randevular sürekli bakman gerek
Gxxs _54kardelen ayyy ben kibrit kokusunu çok aşerdim koklamak istiyordum bode kiremit tozu canım çekmişti eşim inşaatçı ona dedim bana getir bir tutam yesem bile yeter eşim kızıyordu çeke çeke canın bunumu çekti diyordu 😂