asgul88 İnanmıycaksınız ama nargile 😒😒 ay nargile kafelerin önünden geçerkenn resmen kokuyu deli gibii içime çekiyorum😂😂😂 bide lokma ama böyle yuvarlaktan değil illa tekerlek gibi olandan günlerce hayır lokması döken yer kovaladım😂
cansuyunuz Ben aşermek değilde aşırı acıkıyorum sürekli yemek yemek istiyorum karnım hiç doymuyor gibi
punchline cansuyunuz bende sizin gibiyim sürekli yemek sipariş ediyorum sonra üzülüyorum çocuğa iyi bakamıyorum diye ama durmuyor midem🥲
Ezel04 _54kardelen benimki yoldan geçen bir çocuğun yarısı ısırılmış çileği di😅😅 eşim de eczaneden ilaç alcaktı o sırada ben dışarda onu beklıyordum geldinde ben biraz sürat asmıştım eşim ne oldu gene neye tirip atıcam ne oldu dedi bende dedim git bana o çocuğun elindeki çileği getir demiştim eşim bana gülmeye başladı bari poşete kini isteseydin çocuğun elindekini mi canın çekti dedi her aklıma geldikçe kendimden utanıyorum 🤣🤣
cansuyunuz punchline ya ben sağlıksız yememeye çalışıyorum da ama inanılmaz acıkıyorum böyle nir şey olamaz ya 2 saat önce yiyorum gene açım böyle giderse doğuma kadar 40 kilo alırım 🤣
selennnyum _54kardelen pancar turşusu, bi hiç sevmem pancarı toprak yiyomuşum gibi hissettirir ama yarım kavanoz yedim 😁
Ezel04 _54kardelen bi an ağlicak gibi olmuştum o zaman şimdi ise her aklıma geldikçe kendi kendime gülüyorum 😂😂
Ezel04 _54kardelen benimde de önceki haftalrımda öyledir yiyordum gene geri iyade yapıyordu sağolsun bebişim 😆😆
Ezel04 _54kardelen bi ara bahçede oturuyodum eşimle acaba toprağın tadı nasıl bi tadım dedim eşim bi onu yemedin eksik onu da yersen tam olcak diyordu her aklına geldin de benle dalga geçiyor elâlemin karısı meyve sebze aşiri benimki toprak yemek istiyor der 😂😂🥲🥲