vanilyalibuse sevimlipolyanna eşimi özledim 🥲 hareketlerim sınırlandı, her koku rahatsız ettiğinden parfümü de rahatsız ediyor, içtiği sigaranın kokusu da 🫠onu doya doya öpmeyi çok özledim 🥲 geçecek mi bu ya?
busrabaskal sevimlipolyanna anormal vücudumdan normal vucuduma dönmeyi her gün acaba yine ne olacak demekten yoruldum ama az kaldı 36 bitti
rmysckr Hırslı bir sporcuydum önceden. Ağırlık çalışırdım hamileliği öğrenince bıraktım. Hoş enerjim de yok ama o eski aktifliğimi çok özlüyorum.
first_time_mom sevimlipolyanna bira içmeyiiiii Emzirme dönemi sonrası için ilk biramı düşünerek motive ediyorum şuan kendimi 😂
melismersin sevimlipolyanna ayy yüz üstü uyumayı özlemiştim. Şuan uyuyabildiğime seviniyorum 🫣 bebişle uyuyorum hala yüz üstü uyuyamıyorum 😂 birde doyasıya kahve içemeyi özlemiştim en azından hamileyken içiyordum 200 mg. Şimdi onu içsem benim kız cin gibi oluyor uyumuyor 😂 onuda içemiyorum 😂
muhendistenfikirler sevimlipolyanna su sporlarıyla uğraşmayı özledim 😅 Bu yaz efoil eğitimi alacaktım hatta. artık seneye yazın o eğitimi alabilirim inş hayırlısı Eşim bebeği emzirip gider eğitimi alırsın, biz seni sahilden izleriz diyor 😂