blnmyld Kızlar, Hasta oldum kekik suyu kaynattık onun buharı boğaz açıyormuş ya bişey olur mu 30 haftalık gebelikte bu kekik kokusunu solumak
SuEr_Tu1512 blnmyld Benim mide bulantım olduğunda tek geçiren o. Bir yudum içiyorum ondan bişey oluyo mudur acaba
3balannesii blnmyld bı tanıdığım öksürüğü geçsin diye içmişti son haftalariydi bişeyde olmadı solumaktan zarar gelmez bence
allyslife blnmyld oyyy süt ve süt ürünü tüketme hem öksürük arttırır hem de balgam yapar. Ihlamur ve kuşburnu iç, karabiberli zencefilli bal ye, boğazlarını yumuşatsın🥺 geçmiş olsunn
blnmyld allyslife Aaa bende boğazımı yumuşatsın diye ballı süt içiyordum 🙈 o macunu biliyorum evet yapıcam ondan bugün teşekkür ederim bitanem 🥹🌸
allyslife blnmyld hahahahaha internetten git bunlara bak, kekiği falan rahat bırak😂 şifa olsun aşkım💖
Baklavaseverim blnmyld Eczane den prospan al canım doktoruna da danış bitkisel ben de öksürmekten sancılanmıştım bir ara doktoruma danışıp prospan kullanmıştım ilaç değil tamamen bitkisel bir ürün rahatlatıyor insanı sabah akşam içersin izin verirse kekik suyunu da içmediysen bir şey olmaz Allahın izni ile geçmiş olsun
blnmyld Baklavaseverim Ay sorayım hemen bende öksürüyorum öksürdükçe çocuk hareket ediyor rahatsız oluyor muhtemelen 🥹 doktoruma danışıp alayım hemen teşekkürler bitanemm 🌸