melegiminannesi anladım cnm insanın yalnız olmadığını bilmesi güzel tabi ama Allah düşmanımın başına vermesin dediğim birşey fiziksel belirtileri çok zor ben yaklaşık 17 ay önce kürtaj oldum sonra denedik olmadı yılbaşına doğru panik ataklarım azdı ilaç kullanmaya başlayalı daha 2 ay olmadı ki hamile kaldığımı öğrendim ki ilaç kullandığım için bebeği erteledik denemiyorduk kısmet böyleymiş Diyorum Allah im o kadar uğraştık olmadı hiç uğraşmadık sen verdin inşallah sonunu da hayırlı edersin. Hali ile hamile olduğunu öğrenince ilacı kestim şimdi 8.4 hastalığım 2 gündür nefes almakta sıkıntı yaşıyorum biliyorum psikolojik ama elimden gelen birşey yok reflüm de var oda tetikliyor biraz karnım çok acıkıyor yarim saat bisey yemesem elim ayağım kesiliyor biraz fazla yiyorum sanirim tıkıyor oda bakalim hayırlısı doktorum çok sıkıntı yaşarsan bitkisel biseyler bakarız dedi bide magnezyum ve kalsiyumları başlamasını bekliyorum doktorumun magnezyum özellikle iyi geliyor depresyona ....Benim hatta son zamanlarda her yerimde kasılmalar vardı felç geçiricem sanki çok kötü ya gerçekten karnım büyüdüğünde nasıl nefes alicam bilmiyorum Allah yardımcımız olsun.Ilk gebeliğin ise o kadar rahat geçmişti ki sadece son haftalarda bebek baskı yaptığı için çarpıntım olmuştu ama onda da lohusalık depresyonu yaşadım berbat bi lohusalık ti gebelikte atak geçirmektense logusalijta yaşamak daha iyi sanirim en azından müdahale edebiliyorlar bakalim artik hayiylisi ile saglikli gebelik dogum ve bebişler versin Allah...🤲🤲🤲🤲